Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Hydrofiele Luiers

Hydrofiele Luiers

Cam Cam hydrofiele luiers

 

Wanneer je een baby of een kindje hebt is het handig om ook een stapel hydrofiele luiers in huis te hebben. Hydrofiele luiers zijn doeken waarmee je verschillende dingen kunt doen. Je kunt er bijvoorbeeld je kindje mee inbakeren of beschermen tegen de zon. Ook kun je een hydrofiele luier gebruiken als speelkleed of als onderlegger op een aankleedkussen. Bij Babypark zijn er verschillende hydrofiele luiers verkrijgbaar.

 

Lees meer...

Ideale Cam Cam hydrofiele luiers

Cam Cam hydrofiele luiers zijn extra groot en ideaal om je kindje erin te wikkelen. Het doek is super absorberend en dus geschikt om je kindje na een fijne wasbeurt af te drogen. De Cam Cam hydrofiele luiers zijn gemaakt van katoen, wasbaar op 30°C en verkrijgbaar in verschillende zachte kleuren. De Cam Cam hydrofiele luiers zijn ook mooi om als kraamcadeau te geven, door de mooie grote strik die de hydrofiele luier bij elkaar houdt hoef je het ook niet eens meer in te pakken.

 

Over Cam Cam

Het merk Cam Cam Copenhagen is in 2012 opgericht en geïnspireerd door de Japanse culltuur, de Franse verfijndheid en het Scandinavische minimalisme. Met hun producten probeert Cam Cam voor kinderen een kalme en harmonieuze omgeving te creëren. De meeste producten hebben dan ook zachte kleuren en tijdloze prints. Cam Cam producten bevatten geen gifstoffen en zijn gemaakt van natuurlijke kleurstoffen en materialen. Op onze website vind je de actuele voorraad en collectie. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

36 producten

Populariteit
  • Cam Cam Copenhagen Hydrofiel Luiers 2 Stuks
    12,79 Adviesprijs 0,-
  • Cam Cam Pressed Leaves Hydrofiel Luiers 2 stuks
    16,94 Adviesprijs 0,-
  • Cam Cam Pressed Leaves Hydrofiel Luier 120 x 120 cm
    17,68 Adviesprijs 0,-
  • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
  • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
    Gratis verzending vanaf 35,-
    Supersnelle levering
  • Gratis verzending vanaf 35,-
  • Cam Cam Copenhagen Multidoek - Hydrofiel - 8 Stuks
    53,- Adviesprijs 0,-
  • Supersnelle levering
Filteren

36 producten

Populariteit
Scroll naar boven

Oval loader