hydrofiel

Ferm Living hydrofiele luiers

Hydrofiele luiers van Ferm Living zijn 100% biologisch katoen. Dit materiaal is heel gezond voor je kindje. Het voelt zacht aan en is ook heel luchtdoorlatend. Ferm Living hydrofiele luiers zijn heel multifunctioneel. Je gebruikt ze lang niet alleen als luier. Een Ferm Living hydrofiele luier is ook ideaal als spuugdoek of als handdoek. Eigenlijk komt een Ferm Living hydrofiele luier altijd wel van pas. Je gebruikt deze ook als beschermdoek tegen de zon of als schoonmaakdoek. Aangezien hydrofiele luiers van Ferm Living goed vocht opnemen, zijn deze voor allerlei dingen te gebruiken. Het is handig om meerdere Ferm Living hydrofiele luiers aan te schaffen.

Lees meer...

Specifieke details van Ferm Living hydrofiele luiers

Ferm Living hydrofiele luiers zijn meestal verkrijgbaar per drie stuks. Wij verkopen deze doeken in allerlei kleuren. Een setje van drie stuks bevat meestal drie hele verschillende exemplaren. Een Ferm Living hydrofiele luier heeft meestal de afmetingen van 70 x 70 cm. Deze specifieke informatie vind je meestal terug in de uitgebreide productbeschrijving. Ferm Living hydrofiele luiers zijn meestal wasbaar op maximaal 40°C.

Over Ferm Living

Ferm Living is een Deense onderneming, gespecialiseerd in woonaccessoires. Oprichtster Trine Andersen ging op zoek naar leuke muurdecoratie voor haar huis. Toen zij deze niet vond, besloot ze zelf iets te ontwerpen. Zo ontstond in 2005 het merk Ferm Living. Inmiddels is het assortiment van Ferm Living enorm uitgebreid. Wij hebben diverse woonaccessoires en speelgoed van Ferm Living in ons assortiment. Naast Ferm Living hydrofiele luiers verkopen wij bijvoorbeeld ook knuffels, muziekdoosjes, lampen en kussens van Ferm Living. De accessoires van Ferm Living komen tot stand door samenwerking met ontwerpers en kunstenaars van over de hele wereld. Dit zorgt ervoor dat het Scandinavische design van Ferm Living vaak ook beïnvloed is door trends en tradities van andere culturen. Ferm Living hydrofiele doeken, woonaccessoires en speelgoed bestel je snel en eenvoudig online via Babypark.nl. Maak ook gebruik van onze snelle bezorgservice!

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Ferm Living Moon Hydrofiel Luiers 3 stuks

  De Ferm Living Moon Hydrofiel Luiers 3 stuks is de musthave voor iedere ouder. De doeken zijn multifunctioneel en nemen goed vocht op. De luiers zijn gemaakt van zacht materiaal en worden geleverd per 3 stuks.
  25,-
 • Quick view

  Ferm Living Fruiticana Hydrofiel Luiers 3 stuks

  De Ferm Living Fruiticana Hydrofiel Luiers 3 stuks is de musthave voor iedere ouder. De doeken zijn multifunctioneel en nemen goed vocht op. De luiers zijn gemaakt van zacht materiaal en worden geleverd per 3 stuks.
  25,-
2 Resultaten