hydrofiel

Meyco hydrofiele luiers

 

Meyco hydrofiele luiers zijn verkrijgbaar in allerlei tinten en met allerlei leuke dessins. Op deze pagina vind je ons actuele aanbod. Meestal zijn Meyco hydrofiele luiers verkrijgbaar in sets van drie exemplaren. Meyco hydrofiele luiers zijn zo handig dat je er hier niet snel teveel van hebt.

 

Lees meer...

Multifunctioneel

Meyco hydrofiele luiers zijn te gebruiken als luier, hoewel je de doeken waarschijnlijk voor tal van andere doeleinden gebruikt. Meyco hydrofiele luiers zijn ook superhandig als spuugdoek, handdoek of dekentje. Je kunt een Meyco hydrofiele doek ook heel goed op bijvoorbeeld de kap van de kinderwagen leggen als bescherming tegen de zon.

 

Meyco hydrofiele luiers van zacht katoen

De meeste Meyco hydrofiele luiers zijn gemaakt van zacht, ademend katoen dat heel goed vocht opneemt. Wordt een Meyco hydrofiele luier nat, dan is deze ook zo weer droog. Juist daarom is een Meyco hydrofiele luier zo handig. Wacht niet langer en bestel vandaag nog Meyco hydrofiele luiers online via onze webshop.Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  Meyco Panter Hydrofiel Luiers 3 Stuks

  De Meyco Panter Hydrofiel Luiers 3 Stuks is de musthave voor iedere ouder. De doeken zijn multifunctioneel en nemen goed vocht op. De luiers zijn gemaakt van zacht materiaal en worden geleverd per 3 stuks.
  7,95
 • Quick view

  Meyco Feather Hydrofiel Luiers 3 Stuks

  De Meyco Feather Hydrofiel Luiers 3 Stuks is de musthave voor iedere ouder. De doeken zijn multifunctioneel en nemen goed vocht op. De luiers zijn gemaakt van zacht materiaal en worden geleverd per 3 stuks.
  7,95
 • Quick view

  Meyco Panter Swaddle 3 Stuks

  De Meyco Panter Swaddle 3 Stuks is de musthave voor iedere ouder. De doeken zijn multifunctioneel en nemen goed vocht op. De swaddles zijn gemaakt van zacht materiaal en worden geleverd per 3 stuks.
  21,95
 • Quick view

  Meyco Feather Swaddle 3 Stuks

  De Meyco Feather Swaddle 3 Stuks is de musthave voor iedere ouder. De doeken zijn multifunctioneel en nemen goed vocht op. De swaddles zijn gemaakt van zacht materiaal en worden geleverd per 3 stuks.
  21,95
 • Quick view

  Meyco Woezel en Pip Hydrofiel Luiers Multi 3 Stuks

  De Meyco Feather Hydrofiel Luiers Grijs / Wit 3 Stuks is de musthave voor iedere ouder. De doeken zijn multifunctioneel en nemen goed vocht op. De luiers zijn gemaakt van zacht materiaal en worden geleverd per 3 stuks.
  8,95
 • Quick view

  Meyco Fine Lines Hydrofiel Luiers Okergeel 3 Stuks

  De Meyco Fine Lines Hydrofiel Luiers Okergeel 3 Stuks is de musthave voor iedere ouder. De doeken zijn multifunctioneel en nemen goed vocht op. De luiers zijn gemaakt van zacht materiaal en worden geleverd per 3 stuks.
  7,95
 • Quick view

  Meyco Block / Stripe Swaddle 3 Stuks

  De Meyco Block / Stripe Swaddle 3 Stuks is de musthave voor iedere ouder. De doeken zijn multifunctioneel en nemen goed vocht op. De swaddles zijn gemaakt van zacht materiaal en worden geleverd per 3 stuks.
  21,95
 • Quick view

  Meyco Tropical Leaves Hydrofiel Luiers Emerald Green 3 Stuks

  De Meyco Tropical Leaves Hydrofiel Luiers Emerald Green 3 Stuks is de musthave voor iedere ouder. De doeken zijn multifunctioneel en nemen goed vocht op. De luiers zijn gemaakt van zacht materiaal en worden geleverd per 3 stuks.
  7,95
 • Quick view

  Meyco Block / Stripe Hydrofiel Luiers 3 Stuks

  De Meyco Block / Stripe Hydrofiel Luiers 3 Stuks is de musthave voor iedere ouder. De doeken zijn multifunctioneel en nemen goed vocht op. De luiers zijn gemaakt van zacht materiaal en worden geleverd per 3 stuks.
  7,95
9 Resultaten