Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Hydrofiele Luiers

Witlof for kids hydrofiele luiers

Hydrofiele luiers van Witlof for kids zijn ideaal. Nog maar weinig ouders gebruiken deze doeken als luier. Daarentegen gebruiken zij Witlof for kids hydrofiele luiers de hele dag door als spuugdoek, dekentje, inbakerdoek of handdoek. Witlof for kids hydrofiele luiers zijn dan ook een onmisbaar onderdeel van de babyuitzet. Het is handig om meerdere exemplaren aan te schaffen.

Lees meer...

Nog meer functies van Witlof for kids hydrofiele luiers

Een hydrofiele luier kan ook heel goed dienst doen als beschermdoek tegen de zon. Je hangt de doek bijvoorbeeld over de kap van de kinderwagen heen. Verder kunnen Witlof for kids hydrofiele luiers andere textielproducten vervangen in allerlei voorkomende situaties. Zitten alle aankleedkussenhoezen in de was? Wikkel dan een hydrofiele luier van Witlof for kids om het aankleedkussen heen. Heb je even snel een nieuw lakentje nodig in de kinderwagen? Dan kun je ook heel goed een hydrofiele luier van Witlof for kids gebruiken. Deze doeken komen altijd wel van pas en zijn werkelijk multifunctioneel!

Over Witlof for kids

Witlof for kids is een merk van textielproducten voor je kleintje, zoals hoeslakens, aankleedkussenhoezen, lakentjes, boxkleden, dekentjes, speendoekjes, spuugdoekjes en badcapes. Bekijk ook eens ons complete assortiment van Witlof for kids en laat je verrassen door alle mooie ontwerpen. Witlof for kids producten zien er heel sfeervol uit. Witlof for kids hydrofiele luiers en andere items zijn meestal bedrukt met mooie, bloemerige prints. De items zijn niet alleen sfeervol, maar ook kwalitatief goed. Kwaliteit is een belangrijk speerpunt van Witlof for kids. Graag neemt Witlof for kids jou als ouder of verzorger werk en zorg uit handen door met goede, comfortabele producten te komen. De huid van je kindje is kwetsbaar en verdient dan ook de beste bescherming. Witlof for kids hydrofiele luiers en andere items zijn gemaakt van stoffen die heel prettig aanvoelen voor je kindje. Alle items zijn vrij van schadelijke stoffen. Daarnaast streeft Witlof for kids naar een zo min mogelijke belasting van het milieu. Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

6 producten

Populariteit
Filteren

6 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader