Fresk inbakerdoeken

Als je kindje onrustig is, veel huilt en maar moeilijk in slaap komt, kan een Fresk inbakerdoek wonderen doen. Als je je kindje hiermee inbakert, kan het niet meer ongecontroleerd met de armpjes maaien. Daarnaast geeft het inbakeren je kindje een gevoel van geborgenheid. Hierdoor zal je kindje veel beter slapen. Onze Fresk inbakerdoeken zijn meestal verkrijgbaar in meerdere kleuren en met verschillende motiefjes. Vaak zijn deze doeken per set van twee stuks verkrijgbaar. De doeken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Lees meer...

Fresk inbakerdoeken van comfortabel materiaal

De meeste Fresk inbakerdoeken zijn gemaakt van katoen. De doeken zijn heel luchtdoorlatend, zodat je kindje het niet zomaar te warm krijgt en overmatig transpireert. Fresk inbakerdoeken zijn bedoeld voor intensief gebruik. Ze zijn heel gemakkelijk uitwasbaar in de wasmachine.

Multifunctioneel

De meeste inbakerdoeken van Fresk zijn niet alleen bedoeld om je kindje mee in te bakeren. Je kunt deze handige doeken voor allerlei doeleinden gebruiken. Een Fresk inbakerdoek is ook handig als dekentje, speelkleed, handdoek na het badderen of spuugdoek. Juist doordat de doeken luchtdoorlatend zijn en gemakkelijk vocht opnemen, zijn deze voor veel dingen te gebruiken. Van deze doeken heb je er niet snel teveel. Het is dan ook zeker aan te raden om meerdere exemplaren aan te schaffen. Wacht niet langer en bestel vandaag nog mooie, comfortabele en multifunctionele Fresk inbakerdoeken online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Je weet dus zeker dat je nooit teveel betaalt. Daarnaast profiteer je van een aantrekkelijke bezorgservice. Indien je een bestelling doet van €20,-- of meer, dan betaal je geen bezorgkosten. Als wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, doen wij de inbakerdoeken van Fresk meteen op de post. Jij ontvangt deze dan morgen al. Voorwaarde is wel dat de Fresk inbakerdoeken bij ons op voorraad zijn.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Fresk Whale Inbakerdoek Blue 70 x 60 cm

  In de Fresk Whale Inbakerdoek Blue 70 x 60 cm wikkel je jouw kindje op een veilige en vertrouwde manier in. De inbakerdoek zorgt voor langer, veiliger en comfortabeler slapen en is gemaakt van zacht en ademend materiaal.
  15,95
 • Quick view

  Fresk Whale Inbakerdoek Blue 120 x 120 cm

  In de Fresk Whale Inbakerdoek Blue 120 x 120 cm wikkel je jouw kindje op een veilige en vertrouwde manier in. De inbakerdoek zorgt voor langer, veiliger en comfortabeler slapen en is gemaakt van zacht en ademend materiaal.
  29,95
2 Resultaten