Pacco inbakerdoeken

Maakt je kindje vaak ongecontroleerde bewegingen met de armpjes en kan het hierdoor maar moeilijk in slaap komen? Of heeft je kindje ’s nachts baat bij extra geborgenheid? Overweeg dan eens om je kindje in te bakeren met een Pacco inbakerdoek. Voor veel baby’s was deze inbakerdoek dé uitkomst.

Lees meer...

Veilig inbakeren met Pacco inbakerdoeken

Pacco inbakerdoeken hebben een groot pluspunt: de kans om deze doeken verkeerd te gebruiken en je kindje verkeerd in te bakeren, is maar heel klein. Daarnaast geeft een Pacco inbakerdoek je kindje vaak net iets meer bewegingsvrijheid dan bij de meer traditionele inbakermethoden. Pacco inbakerdoeken zijn vaak gemaakt van katoen. Je maakt de doek dicht met behulp van klittenband.

Ook voor de allerkleinsten

Veel Pacco inbakerdoeken zijn ook bedoeld voor premature baby’s. In veel gevallen gebruik je de Pacco inbakerdoek totdat je kindje ongeveer zes maanden oud is. Dan moet het inbakeren langzamerhand afgebouwd zijn omdat je kindje dan begint met omrollen.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Pacco Inbakerdoek Wit Mt. L 7-9 kg

    Op een veilige en vertrouwde wijze je kindje inbakeren? In deze Pacco inbakerdoek komt je kindje volledig tot rust en slaapt het beter. Gemaakt van 100% katoen en geschikt voor baby's van 7-9kg (vanaf 60cm).
    59,95
1 Resultaten
Trustpilot