Doomoo kruiken

Van Domoo zijn leuke kruiken verkrijgbaar in de vorm van knuffels. Deze kruiken zijn eigenlijk warmtekussens. Voor gebruik warm je het zakje lijnzaad in de knuffel op in de magnetron. De Doomoo kruik is heel kalmerend voor baby’s. Je legt de kruik bijvoorbeeld op de buik van je baby. Het zal buikpijn of darmkrampjes verlichten.

Lees meer...

Tijdens het geven van borstvoeding

Deze Doomoo kruiken zijn ook ideaal te gebruiken tijdens het geven van borstvoeding. Je kindje vindt het heerlijk om tegen de zachte knuffel aan te liggen. Daarnaast bevordert deze Doomoo kruik de toeschietreflex bij de moeder.

Bestand tegen de wasmachine

De hoezen van deze Doomoo kruiken zijn meestal uitwasbaar in de wasmachine. De kruiken zijn van goede kwaliteit en kun je dus nog lang gebruiken. Bestel vandaag nog een leuke Doomoo kruik via onze webshop en maak gebruik van onze snelle bezorgservice!

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Doomoo Rabbit Snoogy Kussen

  Het Doomoo Rabbit Snoogy Kussen is het ideale warmtekussen om je kindje warm te houden en het werkt nog ontspannend ook! De Snoogy is gemaakt van velours en gevuld met lijnzaad dat opwarmbaar is in de magnetron.
  22,10
 • Quick view

  Doomoo Snoogy Dog Opwarmkussen

  De Doomoo Snoogy Dog Opwarmkussen is het ideale warmtekussen om je kindje warm te houden.! De Snoogy is gemaakt van hoogwaardig materiaal en gevuld met lijnzaad, dat opwarmbaar is in de magnetron.

  22,-

  16,22

 • Quick view

  Doomoo Snoogy Rainbow Opwarmkussen

  Het Doomoo Rainbow Snoogy Kussen is het ideale warmtekussen om je kindje warm te houden en het werkt nog ontspannend ook! De Snoogy is gemaakt van hoogwaardig materiaal en gevuld met lijnzaad, dat opwarmbaar is in de magnetron.

  22,-

  18,70

 • Quick view

  Doomoo Bear Snoogy Kussen

  Het Doomoo Bear Snoogy Kussen is het ideale warmtekussen om je kindje warm te houden en het werkt nog ontspannend ook! De Snoogy is gemaakt van hoogwaardig materiaal en gevuld met lijnzaad, dat opwarmbaar is in de magnetron.

  22,-

  18,70

 • Quick view

  Doomoo Easy Dream Opwarmkussen

  Het Doomoo Easy Dream Opwarmkussen is het ideale warmtekussen om je kindje warm te houden en het werkt nog ontspannend ook! Het kussen is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat opwarmbaar is in de magnetron.

  22,-

  19,99

5 Resultaten
Trustpilot