Comfortabele warmtekussens van KipKep

 

KipKep kruikenzakken kopen

KipKep is een merk dat het verzorgen van baby's voor ouders gemakkelijker wil maken door middel van stijlvolle producten. Of het nu gaat om een KipKep luieretui, een handdoek of een KipKep kruik. Bij Babypark vind je online vele artikelen van dit merk, die allemaal zoveel mogelijk duurzaam gemaakt zijn, met oog voor mens en natuur.

Lees meer...

 

Multifunctioneel warmtekussen

De KipKep kruikenzak heet ook wel het Woller warmtekussen. Je kunt hem op de buik van een baby of een jong kind leggen om darmkrampjes te verlichten. De warmte heeft een weldadige, ontspannende werking. Het product kan ook als kruikenzak worden gebruikt om het kinderbedje voor te verwarmen. Een derde mogelijkheid is dat het warmtekussen gebruikt wordt tijdens de borstvoeding, aangezien het opgewarmde kussen de toeschietreflex bevordert.

 

Veilige KipKep kruiken zakken

Heb je een leuk aanbieding voor een kruikenzak/warmtekussen gevonden? Het Woller warmtekussen heeft een vlaszaadvulling die - zonder hoes - opgewarmd kan worden in de magnetron. Als je het kussen gaat gebruiken moet de hoes er altijd omheen gedaan worden. Het warmtekussen is CE-gecertificeerd.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    KipKep Woller Warmtekussen

    Dit kussen is het ideale hulpmiddel om de darmkrampjes van je kleintje te verminderen en het ziet er nog eens vrolijk uit!

    Normale prijs: 21,56

    Special Price 20,36

1 Resultaten
Trustpilot