Basicline luieremmers

Een Basicline luieremmer is een eenvoudige afvalbak voor de luiers van je kindje. De meeste Basicline luieremmers zijn verkrijgbaar in een neutrale kleur. Het voordeel hiervan is dat je de luieremmer gemakkelijk overal mee combineert. Soms is de emmer bedrukt met een stijlvolle tekst. Het formaat van een Basicline luieremmer is niet heel groot, zodat deze niet veel ruimte inneemt. Bekijk op deze pagina ons complete assortiment Basicline luieremmers. Meer gedetailleerde informatie vind je terug in de uitgebreide productbeschrijvingen.

Lees meer...

Een Basicline luieremmer als emmer gebruiken

Een Basicline luieremmer is niet alleen te gebruiken om de luiers van je kindje in te deponeren. De emmer is ook heel handig om het badje van je kindje mee te vullen en te legen. Een luieremmer van Basicline is groot genoeg voor 12 liter water. Dat is precies de hoeveelheid water die je nodig hebt voor de meeste babybadjes. Dankzij het hengsel draag je de Basicline luieremmer met gemak overal naartoe. Het handvat aan het hengsel is vrij groot, zodat je deze gemakkelijk vast kunt pakken.

Over Basicline

Basicline luieremmers en andere producten van Basicline hebben een simpel design. Ze geven jou en je kindje een solide basis, zonder extra snufjes die je toch niet gebruikt. Je krijgt precies wat je nodig hebt. En dat heeft een groot voordeel. De eenvoudige ontwerpen maken het jou gemakkelijk. Je weet waar je aan toe bent. Verstelbare onderdelen zijn met gemak te bedienen. Van het merk Basicline verkopen wij uiteenlopende producten, van opstapjes en potjes tot monddoekjes en buggy’s. Wij verkopen ook diverse meubels van Basicline. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een luieremmer van Basicline online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je niet alleen van een snelle levering, maar ook van de Laagste Prijsgarantie. Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaalt!

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Basicline Basic Luieremmer

    De Basicline basic luieremmer zorgt ervoor dat je al je luiers eenvoudig en snel op kan bergen en dat er geen onaangename luchtjes vrijkomen.

    6,95

    4,99

1 Resultaten
Trustpilot