De luieremmers van Bebe-Jou

 

Bebe-Jou luieremmers zijn er in verschillende kleuren met verschillende opdrukken, je kunt kiezen uit bijvoorbeeld een luier emmer met Nijntje, Winnie de Pooh of gewoon een simpel kleurtje! Voor ieder wat wils en altijd wat leuks te vinden voor in je babykamer.

 

Lees meer...

Voor meerdere dingen te gebruiken!
Een Bebe-Jou luieremmer word gebruikt als afvalemmer in de babykamer,maar kan ook worden gebruikt om je babybadje te vullen en te legen, wat extra makkelijk wordt gemaakt door de handige houdgreep die aan de Bebe-Jou luieremmers is bevestigd. De inhoud van een luieremmer van Bebe-Jou is precies 14 liter,dus voldoende om je baby badje mee te vullen.

Wil je een leuke luieremmer van Bebe-Jou kopen? Voor het actuele assortiment van de luieremmers van Bebe-Jou kun je online rondkijken op de site van Babypark of de aanbiedingen in de gaten houden, die kun je vinden op de site en in de folder.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Bebe-Jou Luieremmer

  Deze luieremmer van het merk Bebe-Jou kan gebruikt worden als afvalemmer voor luiers in de babykamer.

  14,99

  11,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Luieremmer

  Deze Bebe-Jou Fabulous Luieremmer is ideaal voor het vullen en legen van het badje, maar kan ook gebruikt worden als afvalemmer. De luieremmer beschikt over een inhoud van 14 liter.
  14,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Ollie Luieremmer

  Deze Bebe-Jou Ollie Luieremmer is ideaal voor het vullen en legen van het badje, maar kan ook gebruikt worden als afvalemmer. De luieremmer beschikt over een inhoud van 14 liter.

  16,99

  15,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Nijntje Nina In Bad Luieremmer

  Deze Bebe-Jou Nijntje Nina In Bad Luieremmer is ideaal voor het vullen en legen van het badje, maar kan ook gebruikt worden als afvalemmer voor de vieze luiers. De luieremmer beschikt over een inhoud van 14 liter.
  18,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Sepp Luieremmer

  Deze stijlvolle Bebe-Jou Sepp Luieremmer is ideaal voor het vullen en legen van het badje, maar kan ook gebruikt worden als afvalemmer voor de vieze luiers. De luieremmer beschikt over een inhoud van 14 liter.
  16,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Leopard Luieremmer Pink

  Deze Bebe-Jou Leopard Luieremmer Pink is ideaal voor het vullen en legen van het badje, maar kan ook gebruikt worden als afvalemmer. De luieremmer beschikt over een inhoud van 14 liter.
  16,99
6 Resultaten
Trustpilot