Ubbi Luieremmers

Vieze luiers brengen nare geurtjes met zich mee. Met de Ubbi luieremmer is dit verleden tijd. De Ubbi luieremmer is een slanke ovale emmer, gemaakt van metaal met een poedercoating en heeft verschillende plastic- en rubber onderdelen. De afmetingen van de luieremmer zijn 58x38x27 cm. Lees meer...

Geurloze luieremmers

De meeste luieremmers zijn gemaakt van kunststof en hebben daardoor de neiging om sneller geurtjes te absorberen waardoor je dus eerder last krijgt van vieze geurtjes. De Ubbi luieremmer is gemaakt van metaal, dit zorgt ervoor dat geurtjes niet absorberen en zich dus niet gaan verspreiden. Verder wordt de Ubbi luieremmer luchtdicht afgesloten door middel van een rubberen ring dat ook vieze geurtjes tegenhoudt.

Praktische luieremmer

De Ubbi luieremmer is te bedienen met één hand. Door middel van een simpel schuifsysteem is er een minimale verplaatsing van lucht bij het openen en sluiten van de luieremmer. Door de deksel naar achteren te schuiven kun je de vieze luiers deponeren. Het fijne van deze Ubbi luieremmer is dat het ook een kinderslot heeft, zo blijven de vieze luiers tenminste netjes in de emmer.

Geen navulcassettes nodig

Er zijn tegenwoordig luieremmers waarbij je navulcassettes nodig hebt, bij de Ubbi luieremmer hoeft dat niet. De Ubbi luieremmer is te gebruiken met elke willekeurige plastic (vuilnis)zak. Ubbi heeft zelf ook een afvalzak voor de luieremmer te koop. Deze afvalzak is gemaakt van stof en is geurbestendig. Doordat de Ubbi afvalzak wasbaar is kan je deze makkelijk hergebruiken.

Bestelinformatie

De Ubbi luieremmer is bij Babypark verkrijgbaar in verschillende kleuren en motieven, dus er is er altijd wel eentje die perfect bij de kinderkamer past. Kom langs bij één van onze megastores om de Ubbi luieremmer zelf te ervaren of bestel er één via onze webshop. Wij hebben de laagste prijsgarantie!Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Ubbi Luieremmer

  De Ubbi luieremmer is een ideale en reukloze luieremmer om in huis te hebben. De luieremmer is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal voor jarenlang plezier. Voorzien van een kinderslot, zodat je kindje er niet bij kan.

  Normale prijs: 84,95

  Special Price 70,51

 • Quick view

  Ubbi Luieremmer Metallic Zilver

  Ideale en reukloze Ubbi Luieremmer Metallic Zilver. De Ubbi Luieremmer is makkelijk bedienbaar met één hand, beschikt over een kinderslot. De emmer heeft geen navulcasettes nodig, gebruik gewoon een vuilniszak.

  89,95

  88,95

 • Quick view

  Ubbi Biologisch Afbreekbare Zakken Luieremmer 3-Pack

  De Ubbi Biologisch Afbreekbare Zakken Luieremmer 3-Pack zijn geschikt voor verschillende luieremmers, waaronder de Ubbi Luieremmer. De zakken zijn vrij van parfum en gemaakt van 20% gerecycled materiaal.
  21,95
3 Resultaten
Trustpilot