luieremmers

We-Too luieremmers

1 Resultaten
  • Quick view We-Too Luieremmer

    We-Too Luieremmer

    Uit voorraad leverbaar
    44,95
1 Resultaten

We-Too luieremmer

 

Wanneer je je kindje verschoont en de luiers in de vuilnisbak gooit kan dit behoorlijk gaan ruiken. Om deze vieze geurtjes tegen te gaan kan je gebruik maken van een luieremmer. Er zijn eenvoudige luieremmers met een deksel, maar er zijn ook geavanceerde luieremmers waarin de luiers luchtdicht verpakt worden of waarin alle vieze geurtjes extra goed tegengehouden worden. Bij Babypark zijn er diverse luieremmers verkrijgbaar.

 

Geurloze We-Too luieremmer

De We-Too luieremmer is luchtdicht en heeft een gepatenteerd anti-geursysteem. Verder kunnen er in de We-Too luieremmer zo’n 25 luiers. Het mooie aan deze We-Too luieremmer is dat je geen navulverpakkingen nodig hebt maar gewoon gebruik kunt maken van pedaalemmerzakken. Door de gladde afwerking van de We-Too luieremmer is deze ook makkelijk schoon te maken.

 

Over We Too

We-Too produceert kwalitatieve en betaalbare producten voor de verzorging van je kindje. De We-Too producten zijn uitgebreid getest en praktisch in gebruik. Op deze pagina vind je ons actuele assortiment van We-Too. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.