Luiteretuis

In een luieretui neem je heel gemakkelijk luiers en verzorgingsdoekjes mee. Een luieretui is ideaal voor onderweg. Je hoeft niet per se een verzorgingstas mee te nemen, want je bergt de luiers gewoon op in het luieretui.

Lees meer...

Praktisch in gebruik

Koop de luieretui die jij het meest praktisch vindt. De meeste luieretuis lijken op een portemonnee. Aan de ene kant zit een vakje waarin je luiers opbergt, en aan de andere kant ook. Om het etui op te bergen, leg je beide zijden op elkaar. Soms heeft een luieretui nog een paar kleine vakjes, bijvoorbeeld voor de billendoekjes.

De leukste merken en dessigns

Bij Babypark tref je een uitgebreide variatie aan luieretuis aan. Bébé-Jou, Cotton Baby, Little Dutch en KipKep zijn maar enkele voorbeelden van merken luieretuis. Of je kiest voor een luieretui in donkere kleuren of zachte tinten met fijne patroontjes, het is helemaal aan jou.

Lees minder...
40 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Kipkep Napper Luieretui

  Met een KipKep Napper luieretui heb je alles bij de hand voor het verschonen van je kindje. In het etui passen 3 luiers en een dun pakje billendoekjes. Tip: ook leuk om weg te geven als kraamcadeau!
  12,30
 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Luieretui

  Met een Little Dutch Little Goose Luieretui heb je alles bij de hand voor het verschonen van je kindje. In de etui passen luiers en een dun pakje billendoekjes zodat je de luiertas thuis kan laten.
  17,95
 • Quick view

  Mozz Bags Luieretui Black Baby Cheetah Black

  Met de stijlvolle Mozz Bags Luieretui Black Baby Cheetah Black heb je alles bij de hand voor het verschonen van je kindje. In de etui passen luiers en een pakje billendoekjes zodat je de luiertas thuis kan laten.
  44,95
 • Quick view

  Mozz Bags Luieretui Green Harmony

  Met de stijlvolle Mozz Bags Luieretui Green Harmony heb je alles bij de hand voor het verschonen van je kindje. In de etui passen luiers en een pakje billendoekjes zodat je de luiertas thuis kan laten.
  39,95
 • Quick view

  Mozz Bags Luieretui Light Grey Moss

  Met de stijlvolle Mozz Bags Luieretui Light Grey Moss heb je alles bij de hand voor het verschonen van je kindje. In de etui passen luiers en een pakje billendoekjes zodat je de luiertas thuis kan laten.
  39,95
 • Quick view

  Mozz Bags Luieretui Croco Cognac Sand

  Met de stijlvolle Mozz Bags Luieretui Croco Cognac Sand heb je alles bij de hand voor het verschonen van je kindje. In de etui passen luiers en een pakje billendoekjes zodat je de luiertas thuis kan laten.
  39,95
 • Quick view

  Mozz Bags Luieretui Croco Cognac Jaguar

  Met de stijlvolle Mozz Bags Luieretui Croco Cognac Jaguar heb je alles bij de hand voor het verschonen van je kindje. In de etui passen luiers en een pakje billendoekjes zodat je de luiertas thuis kan laten.
  44,95
 • Quick view

  Mozz Bags Luieretui Zwart-Cheetah Beige

  Met de stijlvolle Mozz Bags Luieretui Zwart-Cheetah Beige heb je alles bij de hand voor het verschonen van je kindje. In de etui passen luiers en een pakje billendoekjes zodat je de luiertas thuis kan laten.
  44,95
 • Quick view

  Mozz Bags Luieretui Black-Cheetah

  Met de stijlvolle Mozz Bags Luieretui Black-Cheetah heb je alles bij de hand voor het verschonen van je kindje. In de etui passen luiers en een pakje billendoekjes zodat je de luiertas thuis kan laten.
  44,95
 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Babydoekjeshoes

  De Little Dutch Little Goose Babydoekjeshoes is mooi, stijlvol en erg handig om de billendoekjes van jouw kindje in op te bergen. Het staat leuk op de commode maar ook handig om onderweg te gebruiken.
  17,95
 • Quick view

  Mozz Bags Luieretui Light Grey Cheetah Mint

  Met de stijlvolle Mozz Bags Luieretui Light Grey Cheetah Mint heb je alles bij de hand voor het verschonen van je kindje. In de etui passen luiers en een pakje billendoekjes zodat je de luiertas thuis kan laten.
  44,95
 • Quick view

  Mozz Bags Python Luieretui Antraciet

  Met de stijlvolle Mozz Bags Python Luieretui Antraciet heb je alles bij de hand voor het verschonen van je kindje. In de etui passen luiers en een pakje billendoekjes zodat je de luiertas thuis kan laten.
  44,95
 • Quick view

  Little Dutch Pure Luieretui

  Met een Little Dutch Pure Luieretui heb je alles bij de hand voor het verschonen van je kindje. In de etui passen luiers en een dun pakje billendoekjes zodat je de luiertas thuis kan laten.
  15,95
 • Quick view

  Little Company Alice Billendoekjesetui Marine

  De Little Company Alice Billendoekjes Marine beschikt over een dispenser voor doekjes en een klittenbandsluiting. Het etui is erg handig voor onderweg en heeft een stoere uitstraling dankzij het PU leer.
  19,99
 • Quick view

  Little Dutch Pure Babydoekjeshoes

  De Little Dutch Pure Babydoekjeshoes is mooi, stijlvol en erg handig om de billendoekjes van jouw kindje in op te bergen. Het staat leuk op de commode maar ook handig om onderweg te gebruiken.
  13,24
 • Quick view

  Little Company Alice Billendoekjesetui Cognac

  De Little Company Alice Billendoekjesetui Cognac beschikt over een dispenser voor doekjes en een klittenbandsluiting. Het etui is erg handig voor onderweg en heeft een stoere uitstraling dankzij het PU leer.

  19,99

  14,95

 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Luieretui

  Met een Little Dutch Sailors Bay Luieretui heb je alles bij de hand voor het verschonen van je kindje. In de luieretui passen luiers en een dun pakje billendoekjes zodat je de luiertas thuis kan laten.
  17,95
 • Quick view

  Little Company Alice Billendoekjesetui Zwart

  De Little Company Alice Billendoekjesetui Zwart beschikt over een dispenser voor doekjes en een klittenbandsluiting. Het etui is erg handig voor onderweg en heeft een stoere uitstraling dankzij het PU leer.

  19,99

  16,99

 • Quick view

  Mozz Bags Luieretui Croco Black Dalmatiër

  Met de stijlvolle Mozz Bags Luieretui Croco Black Dalmatiër heb je alles bij de hand voor het verschonen van je kindje. In de etui passen luiers en een pakje billendoekjes zodat je de luiertas thuis kan laten.
  39,95
 • Quick view

  Mozz Bags Luieretui Black Zebra

  Met de stijlvolle Mozz Bags Luieretui Black Zebra heb je alles bij de hand voor het verschonen van je kindje. In de etui passen luiers en een pakje billendoekjes zodat je de luiertas thuis kan laten.
  44,95
 • Quick view

  Mozz Bags Luieretui Camel

  Met de stijlvolle Mozz Bags Luieretui Camel heb je alles bij de hand voor het verschonen van je kindje. In de etui passen luiers en een pakje billendoekjes zodat je de luiertas thuis kan laten.
  39,95
 • Quick view

  Mozz Bags Luieretui Green Zebra

  Met de stijlvolle Mozz Bags Luieretui Green Zebra heb je alles bij de hand voor het verschonen van je kindje. In de etui passen luiers en een pakje billendoekjes zodat je de luiertas thuis kan laten.
  44,95
 • Quick view

  Little Company Emma Luieretui Marine

  De Little Company Emma Luieretui Marine beschikt over twee opbergvakken voor luiers/billendoekjes, is eenvoudig af te sluiten met de drukknop en heeft een handig billendoekjesdispenser.

  13,99

  11,95

 • Quick view

  Mozz Bags Luieretui Black Baby Cheetah

  Met de stijlvolle Mozz Bags Luieretui Black Baby Cheetah heb je alles bij de hand voor het verschonen van je kindje. In de etui passen luiers en een pakje billendoekjes zodat je de luiertas thuis kan laten.
  44,95
40 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot