Luiteretuis

In een luieretui neem je heel gemakkelijk luiers en verzorgingsdoekjes mee. Een luieretui is ideaal voor onderweg. Je hoeft niet per se een verzorgingstas mee te nemen, want je bergt de luiers gewoon op in het luieretui.

Lees meer...

Praktisch in gebruik

Koop de luieretui die jij het meest praktisch vindt. De meeste luieretuis lijken op een portemonnee. Aan de ene kant zit een vakje waarin je luiers opbergt, en aan de andere kant ook. Om het etui op te bergen, leg je beide zijden op elkaar. Soms heeft een luieretui nog een paar kleine vakjes, bijvoorbeeld voor de billendoekjes.

De leukste merken en dessigns

Bij Babypark tref je een uitgebreide variatie aan luieretuis aan. Bébé-Jou, Cotton Baby, Little Dutch en KipKep zijn maar enkele voorbeelden van merken luieretuis. Of je kiest voor een luieretui in donkere kleuren of zachte tinten met fijne patroontjes, het is helemaal aan jou.

Lees minder...
31 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Laessig Casual Luieretui Dotted Offwhite

  Met een Laessig Casual Luieretui Dotted Offwhite heb je alles bij de hand voor het verschonen van je kindje. In het etui passen luiers en een dun pakje billendoekjes. Wordt geleverd inclusief verschoningsmatje.
  19,95
 • Quick view

  Laessig Casual Luieretui Feathers Black

  Met een Laessig Casual Luieretui Feathers Black heb je alles bij de hand voor het verschonen van je kindje. In het etui passen luiers en een dun pakje billendoekjes. Wordt geleverd inclusief verschoningsmatje.
  19,95
 • Quick view

  Kipkep Napper Luieretui

  Met een KipKep Napper luieretui heb je alles bij de hand voor het verschonen van je kindje. In het etui passen 3 luiers en een dun pakje billendoekjes. Tip: ook leuk om weg te geven als kraamcadeau!
  12,95
 • Quick view

  Laessig Casual Luieretui Dots Rose

  Met een Laessig Casual Luieretui Dots Rose heb je alles bij de hand voor het verschonen van je kindje. In het etui passen luiers en een dun pakje billendoekjes. Wordt geleverd inclusief verschoningsmatje.
  19,95
 • Quick view

  Little Company Alice Billendoekjesetui Marine

  De Little Company Alice Billendoekjes Marine beschikt over een dispenser voor doekjes en een klittenbandsluiting. Het etui is erg handig voor onderweg en heeft een stoere uitstraling dankzij het PU leer.
  19,99
 • Quick view

  Laessig Casual Luieretui Floral Mint

  Met een Laessig Casual Luieretui Floral Mint heb je alles bij de hand voor het verschonen van je kindje. In het etui passen luiers en een dun pakje billendoekjes. Wordt geleverd inclusief verschoningsmatje.
  19,95
 • Quick view

  Palais de l'eau Toilettas Limited Edition

  De Palais de l'eau Toilettas Limited Edition is handig wanneer je de kleine verzorgingsspulletjes van je kindje wilt meenemen. De toilettas is voorzien van een stijlvolle print en ritssluiting aan de bovenkant.
  29,95
 • Quick view

  Little Dutch Little Stars Luieretui

  Ben je regelmatig op pad met je baby? De Little Dutch Little Stars Luieretui past in elke tas en zorgt ervoor dat je altijd een luier en billendoekjes bij de hand hebt door middel van de handige vakjes.
  14,95
 • Quick view

  Little Dutch Adventure Luieretui

  Met een Little Dutch Adventure Luieretui heb je alles bij de hand voor het verschonen van je kindje. In de etui passen luiers en een dun pakje billendoekjes zodat je de luiertas thuis kan laten.
  14,95
 • Quick view

  Bebe-Jou Sweet Deer Luieretui

  In de Bebe-Jou Sweet Deer Luieretui passen luiers en een pak billendoekjes, ideaal voor onderweg. De luieretui is gemaakt van nylon, afneembaar met een vochtige doek en met klittenband te sluiten.
  14,99
 • Quick view

  Little Company Emma Luieretui Zwart

  De Little Company Emma Luieretui Zwart beschikt over twee opbergvakken voor luiers/billendoekjes, is eenvoudig af te sluiten met de drukknop en heeft een handig billendoekjesdispenser.
  13,99
 • Quick view

  Little Dutch Pure Luieretui

  Met een Little Dutch Pure Luieretui heb je alles bij de hand voor het verschonen van je kindje. In de etui passen luiers en een dun pakje billendoekjes zodat je de luiertas thuis kan laten.
  14,95
 • Quick view

  Little Dutch Adventure Babydoekjeshoes

  De Little Dutch Babydoekjes Hoes is mooi, stijlvol en erg handig om de billendoekjes van jouw kindje in op te bergen. Verder is de babydoekjes hoes gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  14,95
 • Quick view

  Bebe-Jou Ollie Luieretui

  In de Bebe-Jou Ollie Luieretui passen luiers en een pak billendoekjes, ideaal voor onderweg. De luieretui is gemaakt van nylon, afneembaar met een vochtige doek en met klittenband te sluiten.
  14,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Miffy Luieretui

  In de Bebe-Jou Miffy Luieretui passen luiers en een pak billendoekjes, ideaal voor onderweg. De luieretui is gemaakt van nylon, afneembaar met een vochtige doek en met klittenband te sluiten.
  16,99
 • Quick view

  House of Jamie Geometry Jacquard Luieretui

  Met een House of Jamie Geometry Jacquard Luieretui heb je alles bij de hand voor het verschonen van je kindje. In de etui passen luiers en een dun pakje billendoekjes zodat je de luiertas thuis kan laten.
  26,-
 • Quick view

  Little Dutch Waves Luieretui

  Ben je regelmatig op pad met je baby? De Little Dutch Waves Luieretui past in elke tas en zorgt ervoor dat je altijd een luier en billendoekjes bij de hand hebt door middel van de handige vakjes.
  14,95
 • Quick view

  House of Jamie Luieretui Rockey Leopard

  Met een House of Jamie Luieretui Rockey Leopard heb je alles bij de hand voor het verschonen van je kindje. In de etui passen luiers en een dun pakje billendoekjes zodat je de luiertas thuis kan laten.
  26,-
 • Quick view

  Jollein Zoe Luieretui

  Deze Jollein Zoe Luieretui is ideaal wanneer je op pad gaat met je baby! Bewaar de luiers en billendoekjes in de etui en doe de etui in je tas. De luieretui is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  14,95
 • Quick view

  Little Company Alice Billendoekjesetui Cognac

  De Little Company Alice Billendoekjesetui Cognac beschikt over een dispenser voor doekjes en een klittenbandsluiting. Het etui is erg handig voor onderweg en heeft een stoere uitstraling dankzij het PU leer.
  19,99
 • Quick view

  Little Dutch Little Stars Babydoekjeshoes Grey

  De Little Dutch Babydoekjes Hoes is mooi, stijlvol en erg handig om de billendoekjes van jouw kindje in op te bergen.
  14,95
 • Quick view

  Little Company Emma Luieretui Cognac

  De Little Company Emma Luieretui Cognac beschikt over twee opbergvakken voor luiers/billendoekjes, is eenvoudig af te sluiten met de drukknop en heeft een handig billendoekjesdispenser.
  13,99
 • Quick view

  Little Dutch Waves Babydoekjeshoes Pink

  De Little Dutch Babydoekjes Hoes is mooi, stijlvol en erg handig om de billendoekjes van jouw kindje in op te bergen.
  14,95
 • Quick view

  Baby Anne-Cy Luieretui Gent Met Strik Grijs

  In deze Baby Anne-Cy luieretui passen alle soorten luiers en billendoekjes, ideaal voor onderweg. De luieretui met strik is gemaakt van zacht materiaal en wordt gesloten met klittenband.
  17,95
31 Resultaten
 1. 1
 2. 2