Een Bebe-jou potje met Disneyfiguren

 

Zindelijk worden op een Bebe-jou pot
Bebe-jou potjes zijn zo leuk dat een kind graag op zo'n plastic plaspotje zit. Bovendien is de peutertoiletpot ergonomisch precies gemaakt voor het kleine kind. Jouw kind zit er prettig op. Deze Bebe-jou plaspotjes zijn een onmisbaar hulpmiddel om zindelijk te worden. Bebe-jou heeft op sommige potjes Disneyfiguren verwerkt. Bezichtig ook de andere hulpmiddelen om zindelijk te worden bij onze overige topmerken. Bekijk de huidige aanbieding van Bebe-jou op Babypark.nl.

Lees meer...

 

Een Bebe-jou toiletbril maakt snel zindelijk
Een Bebe-jou toiletpotje is een trendy pot. Bebe-jou heeft ook toilettrainers. Dit zijn toiletbrilverkleiners waardoor de peuter ook op een grote toiletpot kan zitten. Zo hoort hij of zij ook bij de grote mensen. Zindelijk worden zal sneller gaan. Ook op de toilettrainers van Bebe-jou staan leuke Disneyfiguren. Op Babypark.nl kun je online doorlopend kinderartikelen bestellen. Dus kom snel zo'n handig Bebe-jou plaspotje kopen.

Lees minder...
25 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Bebe-Jou Hello Little One Toilettrainer

  Laat je kindje zelf naar het toilet gaan met de Bebe-Jou Hello Little One Toilettrainer. De toilettrainer beschikt over een unieke verstelling, comfortabele zitvlak en antisliprand. Geschikt voor elk type toilet.
  15,99
25 Resultaten
 1. 1
 2. 2