Mommy’s Helper toiletverkleiners

Voor jouw peuter is het toilet waarschijnlijk net iets te groot. Je kindje kan niet helemaal comfortabel op de grote toiletbril zitten. Koop daarom een Mommy’s Helper toiletverkleiner. Deze plaats je heel gemakkelijk op de toiletbril.

Opklapbare Mommy’s Helper toiletverkleiners

Meestal verkopen wij Mommy’s Helper toiletverkleiners die je kunt opklappen. Dat is ideaal, want hierdoor kun je deze toiletverkleiners meenemen op vakantie of naar vrienden. Om een opklapbare Mommy’s Helper toiletverkleiner goed te kunnen vervoeren als deze vies is, zit bij de aankoop meestal een draagtas inbegrepen.
Lees meer...

Over Mommy’s Helper

Het doel van Mommy’s helper is mama’s  (en natuurlijk ook papa’s) zoveel mogelijk te helpen bij het zorgen voor hun kindje. Zo brengt Mommy’s Helper bijvoorbeeld artikelen op de markt die de veiligheid in huis vergroten, zoals stopcontactbeveiligers. Een handig mee te nemen Mommy’s Helper toiletverkleiner neemt mama’s natuurlijk ook werk uit handen. Bestel vandaag nog zo’n handige Mommy’s Helper toiletverkleiner online via onze webshop en laat je aankoop door ons thuisbezorgen!

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Mommy's Helper WC-Brilverkleiner

    Handige verkleiner die inklapbaar is, zodat je de verkleiner mee kan nemen op vakantie of weggaat om iemand te bezoeken.

    19,70
1 Resultaten
Trustpilot