Bamboom slaapzakken

 

Geef je kindje een comfortabele slaapzak van biologisch katoen. Dit materiaal is heel natuurlijk en hierdoor heel gezond voor je kindje. De bamboe slaapzakken van Bamboom zijn een echte aanrader. Hieronder lees je meer over de voordelen van deze slaapzakken.

Lees meer...

 

Een groot comfort

In Bamboom slaapzakken zal je kindje het minder snel te warm krijgen en ook minder snel transpireren. Dat komt door de positieve eigenschappen van biologisch bamboe. Dit materiaal heeft een open celstructuur en laat dus heel gemakkelijk lucht door. Het reguleert ook min of meer de temperatuur. Als de omgeving warm is, voelt bamboe heel koud aan en andersom. Daarnaast neemt het heel veel vocht op, maar liefst drie tot vier keer meer dan katoen. Verder is biologisch bamboe heel geschikt voor kindjes met huidproblemen.

 

Hygiënisch

Het bamboe van Bamboom slaapzakken heeft desinfecterende eigenschappen. Het stoot veel bacteriën af. Hierdoor blijft een Bamboom slaapzak heel lang hygiënisch.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Bamboom New Vintage Mini Slaapzak

  De Bamboom New Vintage Mini Slaapzak zorgt ervoor dat je kindje veilig in het ledikant ligt. De slaapzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en heeft een perfecte pasvorm.
  59,95
 • Quick view

  Bamboom Soft Stone Slaapzak

  De Bamboom Soft Stone Slaapzak zorgt ervoor dat je kindje veilig in het ledikant ligt. De slaapzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en heeft een perfecte pasvorm.
  59,95
 • Quick view

  Bamboom Muslin Zomerslaapzak Mini Stripe 90-110 cm

  De Bamboom Muslin Zomerslaapzak Mini Stripe 90-110 cm is een zachte slaapzak wat is gemaakt van 100 % biologisch bamboe.
  44,95
 • Quick view

  Bamboom Muslin Zomerslaapzak Mini Stripe 75 cm

  De Bamboom Muslin Zomerslaapzak Mini Stripe 75 cm is een zachte slaapzak wat is gemaakt van 100 % biologisch bamboe.
  39,95
4 Resultaten