Bamboom slaapzakken

Geef je kindje een comfortabele slaapzak van biologisch katoen. Dit materiaal is heel natuurlijk en hierdoor heel gezond voor je kindje. De bamboe slaapzakken van Bamboom zijn een echte aanrader. Hieronder lees je meer over de voordelen van deze slaapzakken.

Lees meer...

Een groot comfort

In Bamboom slaapzakken zal je kindje het minder snel te warm krijgen en ook minder snel transpireren. Dat komt door de positieve eigenschappen van biologisch bamboe. Dit materiaal heeft een open celstructuur en laat dus heel gemakkelijk lucht door. Het reguleert ook min of meer de temperatuur. Als de omgeving warm is, voelt bamboe heel koud aan en andersom. Daarnaast neemt het heel veel vocht op, maar liefst drie tot vier keer meer dan katoen. Verder is biologisch bamboe heel geschikt voor kindjes met huidproblemen.

Hygiënisch

Het bamboe van Bamboom slaapzakken heeft desinfecterende eigenschappen. Het stoot veel bacteriën af. Hierdoor blijft een Bamboom slaapzak heel lang hygiënisch.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Bamboom Papavero Zomer Slaapzak 6-36 Mnd

  De stijlvolle Bamboom Papavero Zomer Slaapzak 6-36 Mnd zorgt ervoor dat je kindje veilig in het ledikant ligt. De slaapzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en heeft een perfecte pasvorm.
  56,95
 • Quick view

  Bamboom Papavero Zomer Slaapzak Mini 0-6 Mnd

  De Bamboom Papavero Zomer Slaapzak Mini 0-6 Mnd zorgt ervoor dat je kindje veilig in het ledikant ligt. De slaapzak van Bamboom is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en heeft een perfecte pasvorm.
  51,95
 • Quick view

  Bamboom Feather Slaapzak Wit

  De stijlvolle Bamboom Feather Slaapzak Wit zorgt ervoor dat je kindje veilig in zijn of haar ledikant ligt. De slaapzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en heeft een perfecte pasvorm.

  Normale prijs: 56,95

  Special Price 52,-

 • Quick view

  Bamboom Feather Zomerslaapzak

  De stijlvolle Bamboom Feather Zomerslaapzak zorgt ervoor dat je kindje veilig in zijn of haar ledikant ligt. De slaapzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en heeft een perfecte pasvorm.
  53,95
 • Quick view

  Bamboom Papavero Slaapzak

  De stijlvolle Bamboom Papavero Slaapzak zorgt ervoor dat je kindje veilig in het ledikant ligt. De slaapzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en heeft een perfecte pasvorm.
  59,-
 • Quick view

  Bamboom Eucalyptus Slaapzak

  De stijlvolle Bamboom Eucalyptus Slaapzak zorgt ervoor dat je kindje veilig in het ledikant ligt. De slaapzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt en heeft een perfecte pasvorm.
  59,-
6 Resultaten
Trustpilot