Bemini slaapzakken

Geef je kindje een veilige en comfortabele Bemini slaapzak. Alle Bemini slaapzakken zijn met oog voor detail gemaakt en strikt gecontroleerd. Elk Bemini slaapzakje voelt lekker zacht aan en is gemaakt van stoffen die gezond zijn voor je kindje. Bij Bemini staat het welzijn van je kindje op nummer één. Wij verkopen allerlei soorten Bemini slaapzakken. Sommige zijn voorzien van pijpen voor de beentjes van je kindje. Bij sommige slaapzakjes kun je de mouwen afritsen, bij andere weer niet. Het is maar net naar welke slaapzak jij op zoek bent! Verder zien Bemini slaapzakken er ook heel leuk en sfeervol uit. Onze Bemini slaapzakken zijn verkrijgbaar in allerlei stofjes die helemaal van deze tijd zijn.

Lees meer...

Een Bemini slaapzak is gebruiksvriendelijk

Bemini slaapzakken voelen heel comfortabel aan voor je kindje en zijn tegelijkertijd heel gebruiksvriendelijk voor jou. Een Bemini slaapzakje voor pasgeborenen heeft bijvoorbeeld een dubbele ritssluiting, zodat jij je kindje gemakkelijk kunt verschonen. Tegelijkertijd zit de rits op een plek die je kindje niet voelt, zodat je kindje hier geen last van heeft. Bemini slaapzakken zijn dan ook een echte aanrader!

Een Bemini slaapzakje is veilig

Het gebruik van een Bemini slaapzakje voor je baby is heel veilig. Een dekentje kan je kindje nog van zich afschoppen. Bij een Bemini slaapzak kan dit natuurlijk niet. Je bent er dan tenminste zeker van dat je kindje optimaal verwarmd blijft. Daarnaast kan je kindje zich een de slaapzak moeilijker op de buik rollen. Het materiaal van een Bemini slaapzak is ook veilig. De stoffen zijn Oeko-Tex® gecertificeerd, wat onder meer betekent dat deze zo min mogelijk schadelijke stoffen bevatten. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een veilig en comfortabel Bemini slaapzakje voor je baby online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je altijd van de Laagste Prijsgarantie, waardoor je nooit teveel betaalt. Maak ook gebruik van onze aantrekkelijk bezorgservice! Wij bezorgen de Bemini slaapzak zo snel mogelijk bij je thuis, zodat je direct van je aankoop kunt genieten.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Bemini Slaapzak Pady Tetra Jersey 0-3 Mnd

  Met de Bemini Slaapzak Pady Tetra Jersey 0-3 Mnd zal je pasgeboren kindje heerlijk wegdromen in het ledikant. De slaapzak is gemaakt van zachte en ademende materialen en voorzien van dubbele ritssluiting.
  49,90
 • Quick view

  Bemini Pady Jersey Slaapzak 3-9 Mnd

  Met deze comfortabele Bemini Pady Jersey Slaapzak 3-9 Mnd zal je kindje heerlijk wegdromen. De slaapzak met afritsbare mouwen is gemaakt van zacht en ademend materiaal.
  50,90
 • Quick view

  Bemini Pady Tetra Jersey Slaapzak 3-9 Mnd

  Met deze comfortabele Bemini Pady Tetra Jersey Slaapzak 3-9 Mnd zal je kindje heerlijk wegdromen. De slaapzak met afritsbare mouwen is gemaakt van zacht en ademend materiaal.
 • Quick view

  Bemini Quilted Slaapzak 3-9 Mnd

  Met deze comfortabele Bemini Quilted Slaapzak 3-9 Mnd zal je kindje heerlijk wegdromen. De slaapzak met afritsbare mouwen is gemaakt van zacht en ademend materiaal.
  59,90
 • Quick view

  Bemini Quilted Magic Bag Slaapzak 9-24 Mnd

  Met de Bemini Quilted Magic Bag Slaapzak 9-24 Mnd zal je kindje heerlijk wegdromen in het ledikant. De slaapzak is gemaakt van zachte en ademende materialen en voorzien van dubbele ritssluiting.
  69,90
5 Resultaten