Slaap lekker in een Cotton baby slaapzak

 

Ongestoord slapen

Voor een baby is goed slapen heel belangrijk. Tijdens een dutje of de nachtrust verwerkt een kindje namelijk alles wat het tot dat moment heeft meegemaakt. Ook groeien gebeurt meestal tijdens het slapen. Om lekker en veilig te kunnen slapen is een slaapzak een must in de uitzet van je baby. Kies voor het beste voor je kleintje met Cotton baby slaapzakken.

Lees meer...

 

Het beste katoen

Cotton baby maakt gebruik van het allerbeste katoen en de meest zachte vulling voor de slaapzakjes. De gewatteerde slaapzakken van Cotton baby geven je kindje het gevoel dat het op wolken slaapt. Kies daarom voor een slaapzak van Cotton baby. Deze kun je gemakkelijk online kopen bij Babypark.nl.

 

Aanbieding? Babypark.nl

Welke slaapzak van Cotton baby kies jij voor je kleintje in de webshop op Babypark.nl? Er zijn diverse kleuren en patronen verkrijgbaar: van zoet roze tot stoer blauw en van beige tot paarse ruitjes. Door de ruime keuze kun je de slaapzakken kiezen die het best bij de inrichting van de kinderkamer passen. Tevens maakt Cotton baby slaapzakken met en zonder mouw, zodat de slaapzakken tijdens verschillende seizoenen kunnen worden gebruikt.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Cottonbaby Slaapzak Woezel & Pip Wit 80 cm

    Ideale slaapzak dat gemaakt is van katoen en praktisch is voor de warme dagen.
    36,95
1 Resultaten