Ergobaby slaapzakken

 

Laat je kindje heel veilig en comfortabel slapen en kies voor een Ergobaby slaapzak. Veel Ergobaby slaapzakken zijn verkrijgbaar in stoffen met verschillende kleuren en patroontjes. Sommige Ergobaby slaapzakken zijn ook te gebruiken als een inbakerdoek. Met zo’n Ergobaby slaapzak baker je je kindje op een hele veilige manier in.

Lees meer...

 

Over Ergobaby

Ergobaby maakt al jaren kwalitatief goede slaapzakken, draagzakken en andere producten voor baby’s. Het bedrijf voorziet zo in de groeiende behoefte naar gecertificeerde, organische babyproducten. Ergobaby slaapzakken zijn dan ook gemaakt van organische stoffen die heel fijn aanvoelen voor je kindje.

 

Ergobaby slaapzakken online bestellen

Heb je de Ergobaby slaapzak van jouw wensen op deze pagina gevonden? Bestel deze dan meteen online via onze webshop. Als wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20:00 uur ontvangen, bezorgen wij deze in de regel morgen al bij je thuis. Voorwaarde is dat de Ergobaby slaapzak bij ons op voorraad is.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Ergobaby On The Move Slaapzak Heart To Heart

  In de Ergobaby On The Move Slaapzak Heart To Heart kan je kindje vrij bewegen. De slaapzak is gemaakt van heerlijk zacht katoen en zorgt dat je kindje warm blijft. Verder is de slaapzak voorzien van een dubbele rits.
  34,90
 • Quick view

  Ergobaby On The Move Slaapzak Silver Moons

  In de Ergobaby On The Move Slaapzak Silver Moons kan je kindje vrij bewegen. De slaapzak is gemaakt van heerlijk zacht katoen en zorgt dat je kindje warm blijft. Verder is de slaapzak voorzien van een dubbele rits.
  34,90
 • Quick view

  Ergobaby On The Move Slaapzak Windsong

  In de Ergobaby On The Move Slaapzak Windsong kan je kindje vrij bewegen. De slaapzak is gemaakt van heerlijk zacht katoen en zorgt dat je kindje warm blijft. Verder is de slaapzak voorzien van een dubbele rits.
  34,90
 • Quick view

  Ergobaby Classic Slaapzak Silver Moons 0-6 Mnd

  In de Ergobaby Classic Slaapzak Silver Moons 0-6 Mnd kan je kindje vrij bewegen. De slaapzak is gemaakt van heerlijk zacht katoen en zorgt dat je kindje warm blijft. Verder is de slaapzak voorzien van een dubbele rits.
  29,90
 • Quick view

  Ergobaby Classic Slaapzak Windsong 0-6 Mnd

  In de Ergobaby Classic Slaapzak Windsong 0-6 Mnd kan je kindje vrij bewegen. De slaapzak is gemaakt van heerlijk zacht katoen en zorgt dat je kindje warm blijft. Verder is de slaapzak voorzien van een dubbele rits.
  29,90
 • Quick view

  Ergobaby Classic Slaapzak Heart To Heart 0-6 Mnd

  In de Ergobaby Classic Slaapzak Heart To Heart 0-6 Mnd kan je kindje vrij bewegen. De slaapzak is gemaakt van heerlijk zacht katoen en zorgt dat je kindje warm blijft. Verder is de slaapzak voorzien van een dubbele rits.
  29,90
6 Resultaten