ErgoPouch slaapzakken

Wij verkopen voor elk seizoen weer passende ErgoPouch slaapzakken voor je kindje. Onze ErgoPouch inbakerslaapzakjes zijn ideaal om je kindje op een veilige manier in te bakeren én om het inbakeren af te bouwen. Van ErgoPouch zijn meestal ook slaapzakken verkrijgbaar die je kunt gebruiken in de kinderwagen of in het autostoeltje.

Lees meer...

Een ErgoPouch slaappak

Wij verkopen ook ErgoPouch ‘slaappakken’. Dat zijn slaapzakken met pijpen voor de beentjes van je kindje. Het handige van zo’n slaappak is dat deze prima te gebruiken is in combinatie met een veiligheidstuigje. Je kunt deze dus ook gebruiken in een autostoeltje of kinderwagen. Wanneer je je kindje wilt verschonen, hoef je niet het slaappak uit te trekken bij je kindje. Je ritst dan gewoon het slaappak aan beide zijden open.

Inbakeren met een ErgoPouch baby slaapzak

Van het merk ErgoPouch verkopen wij ook inbakerslaapzakjes. In zo’n ErgoPouch slaapzak baker je je kindje op een hele veilige manier in. De kans op verkeerd inbakeren is met een ErgoPouch baby slaapzak heel klein. Verder kan een ErgoPouch inbakerslaapzak ook een handig hulpmiddel zijn om het inbakeren af te bouwen. In sommige ErgouPouch slaapzakken ligt je kindje wel ingebakerd, maar heeft het wel vrij veel bewegingsruimte. Zulke ErgoPouch slaapzakken zij net iets ruimer dan je zou verwachten als je kindje ingebakerd ligt. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een ErgoPouch baby slaapzak online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Daarnaast profiteer je van een snelle levering. Indien wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, doen wij deze meteen op de post. Jij krijgt deze dan de volgende dag thuisbezorgd. Voorwaarde is wel dat de bestelde ErgoPouch slaapzak bij ons op voorraad is.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  ErgoPouch Quill Winter Slaapzak 80 cm

  De ErgoPouch Quill Winter Slaapzak 80 cm is een multifunctionele slaapzak. Met een rits maak je van de slaapzak een slaappak met beentjes. Verder is de handige slaapzak voorzien van antislip zooltjes.
  88,-
 • Quick view

  ErgoPouch Quill Zomer Slaapzak 80 cm

  De ErgoPouch Quill Zomer Slaapzak 80 cm is een multifunctionele slaapzak. Met een rits maak je van de slaapzak een slaappak met beentjes. Verder is de handige slaapzak voorzien van antislip zooltjes.
  77,-
2 Resultaten