Slaapzakken

Je baby brengt veel tijd slapend door. Daarom is het belangrijk dat hij een goede slaapzak heeft. In een lekkere, warme baby slaapzak zal hij zich geborgen weten en heerlijk tot rust komen.

Lees meer...

Lekker warm én veilig

Een slaapzak of trappelzak voorkomt dat je kind in het losliggende beddengoed ligt te manoeuvreren. Deze biedt hem dus een zekere veiligheid. Kies wel een slaapzak die goed past. Zorg ervoor dat de armsgaten en de halsopening niet te groot zijn. Let ook op het seizoen waarvoor je de slaapzak aanschaft. Veel slaapzakken zijn namelijk speciaal voor de zomer of voor de winter gevoerd.

Ruime keus

Bij Babypark vind je een grote variatie aan slaapzakken en trappelzakken in allerlei kleuren en maten, van bekende merken als Puckababy, Koeka en Cottonbaby. Heb je advies nodig? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Onze enthousiaste medewerkers staan je graag te woord.

Lees minder...
12 Resultaten
 • Quick view

  ErgoPouch ErgoCocoon Petals Zomer Slaapzak

  In de ErgoPouch ErgoCocoon Petals Zomer Slaapzak heeft je kindje voldoende bewegingsvrijheid. De slaapzak is gemaakt van biologisch katoen en voelt zacht aan. De slaapzak is voorzien van een rits en drukknopen.
  34,50
 • Quick view

  ErgoPouch Inbaker Slaapzak Gray Marble

  In de ErgoPouch Inbaker Slaapzak Gray Marble heeft je kindje voldoende bewegingsvrijheid. De slaapzak is gemaakt van biologisch katoen en voelt zacht aan. De slaapzak is voorzien van een rits en drukknopen.
  44,-
 • Quick view

  ErgoPouch Inbaker Slaapzak Bamboo Rainforest Leaves

  In de ErgoPouch Inbaker Slaapzak Bamboo Rainforest Leaves heeft je kindje voldoende bewegingsvrijheid. De slaapzak is gemaakt van biologisch katoen en voelt zacht aan. De slaapzak is voorzien van een rits en drukknopen.
  37,50
 • Quick view

  ErgoPouch Jersey Spring Leaves Zomer Slaapzak 90 cm

  In de ErgoPouch Jersey Spring Leaves Zomer Slaapzak 90 cm kan je kindje vrij bewegen. De slaapzak is gemaakt van biologisch katoen en zorgt dat je kindje warm blijft. Verder is de slaapzak voorzien van een rits.
  39,-
 • Quick view

  ErgoPouch Jersey Grey Fern Slaapzak 90 cm

  In de ErgoPouch Jersey Grey Fern Slaapzak 90 cm kan je kindje vrij bewegen. De slaapzak is gemaakt van biologisch katoen en zorgt dat je kindje warm blijft. Verder is de slaapzak voorzien van een rits.
  49,-
 • Quick view

  ErgoPouch Spring Leaves Tussenseizoen Slaapzak

  De ErgoPouch Spring Leaves Tussenseizoen Slaapzak is een multifunctionele slaapzak. Met een rits maak je van de slaapzak een slaappak met beentjes. Verder is de slaapzak voorzien van antislip zooltjes.
  82,50
 • Quick view

  ErgoPouch ErgoCocoon Petals Slaapzak

  In de ErgoPouch ErgoCocoon Petals Slaapzak heeft je kindje voldoende bewegingsvrijheid. De slaapzak is gemaakt van biologisch katoen en voelt zacht aan. De slaapzak is voorzien van een handige rits en drukknopen.
  44,-
 • Quick view

  ErgoPouch Spring Leaves Zomer Slaapzak

  In de ErgoPouch Spring Leaves Zomer Slaapzak kan je kindje vrij bewegen. De slaapzak is gemaakt van biologisch katoen en zorgt dat je kindje warm blijft. Ook is de slaapzak voorzien van een rits.
  60,50
 • Quick view

  ErgoPouch Jersey Grey Fern Zomer Slaapzak 90 cm

  In de ErgoPouch Jersey Grey Fern Zomer Slaapzak 90 cm kan je kindje vrij bewegen. De slaapzak is gemaakt van biologisch katoen en zorgt dat je kindje warm blijft. Verder is de slaapzak voorzien van een rits.
  39,-
 • Quick view

  ErgoPouch Jersey Clouds Tussenseizoen Slaapzak 90 cm

  In de ErgoPouch Jersey Clouds Tussenseizoen Slaapzak 90 cm kan je kindje vrij bewegen. De slaapzak is gemaakt van biologisch katoen en zorgt dat je kindje warm blijft. Verder is de slaapzak voorzien van een rits.
  49,-
 • Quick view

  ErgoPouch ErgoCocoon Inbaker Slaapzak Bamboo Waves

  In de ErgoPouch ErgoCocoon Inbaker Slaapzak Bamboo Waves heeft je kindje voldoende bewegingsvrijheid. De slaapzak is gemaakt van biologisch katoen en voelt zacht aan. De slaapzak is voorzien van een rits en drukknopen.
  37,50
 • Quick view

  ErgoPouch Jersey Slaapzak Tribal Blue 90 cm

  In de ErgoPouch Jersey Slaapzak Tribal Blue 90 cm kan je kindje vrij bewegen. De slaapzak is gemaakt van biologisch katoen en zorgt dat je kindje warm blijft. Verder is de slaapzak voorzien van een rits.
  49,-
12 Resultaten