Een Jollein slaapzak

 

Een Jollein slaapzak is lekker warm
Een slaapzak van het topmerk Jollein is zacht en warm, en daardoor heel comfortabel voor je baby. De slaapzakken van Jollein zijn eigenlijk mouwloze zomerslaapzakken, vervaardigd uit dun materiaal, die je makkelijk kunt opvouwen. De sluiting van een zo'n slaapzak bestaat uit een rits die je van beneden naar boven trekt. Deze slaapzak komt zonder mouwen en heeft ook geen capuchon. Vind nog meer kinderartikelen hier op Babypark bij onze overige topmerken en bedtextiel. Bekijk alvast deze actuele aanbieding van slaapzakken van Jollein.

Lees meer...

 

Een zomerslaapzak van Jollein in retrolook
Een slaapzak van het topmerk Jollein komt in verschillende uitvoeringen. Zoals de retro slaapzak in lichte tinten grijs of blauw, maar ook de jersey slaapzak in wit of roze. Ook de lengte varieert. Je kunt kiezen voor een lengte van 70, 90 of 110 cm. Op sommige zomerslaapzakken is zelfs een kroontje geborduurd. Deze Jollein slaapzakken zijn scherp geprijsd. Op Babypark.nl kun je dag en nacht bestellen. Kom op jouw moment één van de trendy Jollein slaapzakken online kopen.

Lees minder...
22 Resultaten
 • Quick view

  Jollein Zomer Slaapzak

  De Jollein Zomer Slaapzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal wat heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt. De stijlvolle slaapzak is geschikt voor kinderen van 18-36 maanden. Machinewasbaar op 40 graden.

  21,95

  18,95

 • Quick view

  Jollein Hydrofiel Zomer Slaapzak

  In deze Jollein Hydrofiel Zomer Slaapzak ligt je kindje comfortabel in het ledikant of box. De slaapzak beschikt over een goed ademend vermogen zodat je kindje goed op temperatuur blijft. Voorzien van een ritssluiting.
  16,95
 • Quick view

  Jollein Spickle Slaapzak 4 Seizoenen

  In deze Jollein Spickle Slaapzak 4 Seizoenen zal je kindje heerlijk slapen. De slaapzak is voorzien van een uitneembaar binnenstuk, waardoor je de dikte van de slaapzak aan de seizoenen kunt aanpassen.

  64,95

  54,99

 • Quick view

  Jollein Goose Zomer Slaapzak

  De Jollein Goose Zomer Slaapzak van hoogwaardig materiaal voelt heerlijk zacht en comfortabel aan. De stijlvolle slaapzak is geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden. De slaapzak is machine wasbaar op 40 graden.

  24,99

  19,99

 • Quick view

  Jollein Bloom Slaapzak

  In deze Jollein Bloom Slaapzak ligt je kindje comfortabel in het ledikant of box. De slaapzak beschikt over een goed ademend vermogen zodat je kindje goed op temperatuur blijft. Je kan de slaapzak zowel in de winter als in de zomer gebruiken.
  29,95
 • Quick view

  Jollein Savannah Slaapzak

  Met de stijlvolle Jollein Savannah Slaapzak ligt je kindje veilig in zijn of haar ledikantje. De slaapzak is geschikt voor alle seizoenen. In deze slaapzak kan je kindje lastig draaien en zich niet blootwoelen.
  32,99
 • Quick view

  Jollein Daisy Zomer Slaapzak

  De schattige Jollein Daisy Zomer Slaapzak van hoogwaardig materiaal voelt heerlijk zacht en comfortabel aan. De stijlvolle slaapzak is voorzien van een stijlvol design en kan gewassen worden op 40 graden.

  24,99

  16,99

 • Quick view

  Jollein Meadow Slaapzak

  Met de stijlvolle Jollein Meadow Slaapzak ligt je kindje veilig in zijn of haar ledikantje. De slaapzak is geschikt voor alle seizoenen. In deze slaapzak kan je kindje lastig draaien en zich niet blootwoelen.

  37,95

  32,99

 • Quick view

  Jollein Bloom Hydrofiel Slaapzak

  Met de Jollein Bloom Hydrofiel Slaapzak ligt je kindje veilig in het ledikant of box. De slaapzak beschikt over een ritssluiting. In deze slaapzak kan je kindje lastig draaien en zich niet blootwoelen.
  19,99
 • Quick view

  Jollein Wild Flowers Zomer Slaapzak

  De schattige Jollein Wild Flowers Zomer Slaapzak van hoogwaardig materiaal voelt heerlijk zacht en comfortabel aan. De slaapzak is voorzien van een stijlvol design en kan gewassen worden op 40 graden.

  24,99

  19,99

 • Quick view

  Jollein Botanical Slaapzak 4 Seizoenen

  In de stijlvolle Jollein Botanical Slaapzak 4 Seizoenen zal je kindje heerlijk slapen. De slaapzak heeft een uitneembaar binnenstuk, waardoor je de dikte van de slaapzak aan de seizoenen kunt aanpassen.

  64,95

  54,99

 • Quick view

  Jollein Basic Stripe Newborn Slaapzak 4 Seizoenen 60 cm

  In de Jollein Basic Stripe Newborn Slaapzak 4 Seizoenen 60 cm zal je kindje heerlijk slapen. De slaapzak is voorzien van een uitneembaar binnenstuk, waardoor je de dikte van de slaapzak aan kunt passen.
  49,99
 • Quick view

  Jollein Pear Slaapzak

  Met de stijlvolle Jollein Pear Slaapzak ligt je kindje veilig in zijn of haar ledikantje. De slaapzak is geschikt voor alle seizoenen. In deze slaapzak kan je kindje lastig draaien en zich niet blootwoelen.

  37,95

  32,99

 • Quick view

  Jollein Peach Slaapzak

  Met de stijlvolle Jollein Peach Slaapzak ligt je kindje veilig in zijn of haar ledikantje. De slaapzak is geschikt voor alle seizoenen. In deze slaapzak kan je kindje lastig draaien en zich niet blootwoelen.

  37,95

  32,99

 • Quick view

  Jollein Stargaze Slaapzak

  Met de stijlvolle Jollein Stargaze Slaapzak ligt je kindje veilig in zijn of haar ledikantje. De slaapzak is geschikt voor alle seizoenen. In deze slaapzak kan je kindje lastig draaien en zich niet blootwoelen.
  32,99
 • Quick view

  Jollein Jungle Hydrofiel Slaapzak

  Deze schattige Jollein Jungle Hydrofiel Slaapzak van hoogwaardig materiaal voelt heerlijk zacht en comfortabel aan. De slaapzak is voorzien van een stijlvol design en kan gewassen worden op 40 graden.

  24,99

  19,99

 • Quick view

  Jollein Savannah Newborn Slaapzak 4 Seizoenen 60 cm

  In de Jollein Savannah Newborn Slaapzak 4 Seizoenen 60 cm zal je kindje heerlijk slapen. De slaapzak is voorzien van een uitneembaar binnenstuk, waardoor je de dikte van de slaapzak aan de seizoenen kunt aanpassen.
  49,99
 • Quick view

  Jollein Wild Flowers Zomer Slaapzak 110 cm

  De schattige Jollein Wild Flowers Zomer Slaapzak 110 cm van hoogwaardig materiaal voelt heerlijk zacht en comfortabel aan. De slaapzak is voorzien van een stijlvol design en kan gewassen worden op 40 graden.

  24,99

  19,99

 • Quick view

  Jollein Velvet Slaapzak

  Met de stijlvolle Jollein Velvet Slaapzak ligt je kindje veilig in zijn of haar ledikantje. De slaapzak is geschikt voor alle seizoenen. In deze slaapzak kan je kindje lastig draaien en zich niet blootwoelen.
  32,99
 • Quick view

  Jollein Wild Flowers Slaapzak

  Met de stijlvolle Jollein Wild Flowers Slaapzak ligt je kindje veilig in zijn of haar ledikantje. De slaapzak is geschikt voor alle seizoenen. In deze slaapzak kan je kindje lastig draaien en zich niet blootwoelen.

  37,95

  32,99

 • Quick view

  Jollein Farm Slaapzak

  Met de stijlvolle Jollein Farm Slaapzak ligt je kindje veilig in zijn of haar ledikantje. De slaapzak is geschikt voor alle seizoenen. In deze slaapzak kan je kindje lastig draaien en zich niet blootwoelen.

  Normale prijs: 32,99

  Special Price 31,49

 • Quick view

  Jollein Basic Stripe Slaapzak

  Met de stijlvolle Jollein Basic Stripe Slaapzak ligt je kindje veilig in het ledikantje. De slaapzak is geschikt voor alle seizoenen. In deze slaapzak kan je kindje lastig draaien en zich niet blootwoelen.

  39,95

  31,95

22 Resultaten
Trustpilot