Kies voor de Lodger slaapzakken

 

De slaapzakken van Lodger zijn heerlijk warm en veilig
Elke moeder is dolenthousiast over een Lodger slaapzak. Deze slaapzak is heerlijk warm en je kunt je kindje er echt lekker inleggen. Je kindje ligt in zijn eigen nestje en voelt zich hierin helemaal vertrouwd en veilig. Je zult merken dat dit goed is voor de nachtrust en dat je baby lekker doorslaapt.

Lees meer...

 

Kenmerken van de Lodger slaapzakken
Een slaapzak van Lodger is gemaakt van 100% katoen en is in verschillende maten verkrijgbaar. Het heeft diverse ritssluitingen, waardoor je deze ook in de kinderwagen of in de auto kunt gebruiken. Het heeft goede openingen voor de armen en voor het nekje, zodat niets zal gaan knellen, zelfs niet als je kindje beweegt.

 

Babypark heeft een Lodger slaapzak voor je kindje!
Bij Babypark kun je de slaapzakken van Lodger voor je baby online kopen. Kies hierbij uit een aantal kleuren en maten en maak gebruik van een aanbieding. Je kunt ze door de aanbieding wel heel voordelig online kopen bij Babypark. Dit is natuurlijk altijd mooi meegenomen.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Lodger Hopper Rib Slaapzak

  De Lodger Hopper Rib Slaapzak heeft een prefecte pasvorm. De stijlvolle slaapzak beschikt over afristbare mouwen en een handige rits met 3 sluiters wat ervoor zorgt dat je je kindje eenvoudig kan verschonen.

  49,90

  49,37

 • Quick view

  Lodger Nomad Rib Winter Slaapzak

  Deze stijlvolle en praktische Lodger Nomad Rib Winter Slaapzak heeft een perfecte pasvorm en beschikt over afritsbare mouwen en een handige rits wat ervoor zorgt dat je je kindje eenvoudig kan verschonen.

  59,90

  49,90

 • Quick view

  Lodger Hopper Folklore Slaapzak

  Deze stijlvolle Lodger Hopper Folklore Slaapzak heeft een prefecte pasvorm en beschikt over afristbare mouwen en een handige rits met 3 sluiters wat ervoor zorgt dat je je kindje eenvoudig kan verschonen.

  59,90

  49,90

3 Resultaten
Trustpilot