Kies voor de Lodger slaapzakken

 

De slaapzakken van Lodger zijn heerlijk warm en veilig
Elke moeder is dolenthousiast over een Lodger slaapzak. Deze slaapzak is heerlijk warm en je kunt je kindje er echt lekker inleggen. Je kindje ligt in zijn eigen nestje en voelt zich hierin helemaal vertrouwd en veilig. Je zult merken dat dit goed is voor de nachtrust en dat je baby lekker doorslaapt.

Lees meer...

 

Kenmerken van de Lodger slaapzakken
Een slaapzak van Lodger is gemaakt van 100% katoen en is in verschillende maten verkrijgbaar. Het heeft diverse ritssluitingen, waardoor je deze ook in de kinderwagen of in de auto kunt gebruiken. Het heeft goede openingen voor de armen en voor het nekje, zodat niets zal gaan knellen, zelfs niet als je kindje beweegt.

 

Babypark heeft een Lodger slaapzak voor je kindje!
Bij Babypark kun je de slaapzakken van Lodger voor je baby online kopen. Kies hierbij uit een aantal kleuren en maten en maak gebruik van een aanbieding. Je kunt ze door de aanbieding wel heel voordelig online kopen bij Babypark. Dit is natuurlijk altijd mooi meegenomen.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Lodger Solid Winter Slaapzak

  In de Lodger Solid Winter Slaapzak kan je kindje veilig en comfortabel slapen. Daarnaast zorgt de slaapzak er voor dat je kindje goed op temperatuur blijft als het kouder wordt en zich niet blootwoelt.
  44,90
 • Quick view

  Lodger Botanimal Winter Slaapzak

  In de Lodger Botanimal Winter Slaapzak Mist kan je kindje veilig en comfortabel slapen. Daarnaast zorgt de slaapzak er voor dat je kindje goed op temperatuur blijft als het kouder wordt en zich niet blootwoelt.
  49,90
 • Quick view

  Lodger Botanimal Slaapzak

  De Lodger Botanimal Slaapzak zorgt ervoor dat je kindje veilig in het ledikant ligt. De slaapzak is gemaakt van zacht materiaal en heeft een perfecte pasvorm. Verder is de slaapzak wasbaar in de wasmachine.
  27,90
 • Quick view

  Lodger Solid Slaapzak

  De Lodger Solid Slaapzak zorgt ervoor dat je kindje veilig in het ledikant ligt. De comfortabele slaapzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal, heeft een perfecte pasvorm en is wasbaar in de wasmachine.
  24,90
 • Quick view

  Lodger Empire Winterslaapzak

  De Lodger Empire Winterslaapzak zorgt ervoor dat je kindje veilig in het ledikant ligt. De comfortabele slaapzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal, heeft een perfecte pasvorm en is wasbaar in de wasmachine.
  49,90
 • Quick view

  Lodger Newborn Solid Slaapzak Mt. 50/56

  De Lodger Newborn Solid Slaapzak Mt. 50/56 zorgt ervoor dat je kindje veilig in het ledikant ligt. De comfortabele slaapzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal, heeft een perfecte pasvorm en is wasbaar in de wasmachine.
  24,90
 • Quick view

  Lodger Botanimal Slaapzak Mt. 50-56

  De Lodger Botanimal Slaapzak Mt. 50-56 zorgt er voor dat je kindje comfortabel en veilig kan slapen. De slaapzak is voorzien van handige krabwantjes aan de mouwen en een trekkoord aan de onderzijde.
  24,90
 • Quick view

  Lodger Hopper Am Fifties Dawn Mt. 68 / 80

  Handig en veilige slaapzak met een perfecte pasvorm, unieke rits met 3 sluiters en een gordelopening voor alle autostoelen.
  44,90
8 Resultaten