Meyco slaapzakken

Vind op deze pagina de ideale en de meest passende Meyco slaapzak voor jouw baby! Een Meyco slaapzak is heel comfortabel. Daarnaast is het een hele veilige manier om je kindje te laten slapen in een Meyco slaapzak voor een baby. Een deken kan je kindje nog van zich af trappen, maar een slaapzak niet. Ook als je kiest voor een Meyco baby slaapzak in combinatie met een deken, weet je dat je kindje altijd nog de warmte van de slaapzak heeft.

Lees meer...

Meyco slaapzakken voor elk seizoen

Van Meyco is zowel een slaapzak zonder mouwen voor de zomer als een dikke winterslaapzak verkrijgbaar. Zowel een Meyco winterslaapzak als een Meyco zomerslaapzak is meestal gemaakt van 100% katoen dat heel prettig aanvoelt voor je kindje. Meyco slaapzakken zijn meestal prima uitwasbaar in de wasmachine. Ook voor de droger zijn veel Meyco slaapzakken heel geschikt.

Een kleurrijke Meyco slaapzak voor je baby

Een Meyco slaapzak voor een baby ziet er altijd heel sfeervol uit. Veel Meyco slaapzakken zijn gemaakt van kleurrijke stofjes die heel trendy en stoer overkomen. Vaak kun je uit een aantal kleuren of kleurcombinaties kiezen. Een Meyco baby slaapzak is dan ook een echte aanrader! Meer specifieke informatie over de verschillende Meyco slaapzakken vind je terug in de uitgebreide productbeschrijvingen. Bestel vandaag nog de Meyco zomerslaapzak of winterslaapzak van jouw wensen online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie, zodat je zeker weet dat je niet teveel betaalt voor de Meyco slaapzak voor je baby. Indien wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, bezorgen wij je bestelling in de meeste gevallen morgen al bij je thuis. Dit is alleen mogelijk als de Meyco baby slaapzak bij ons op voorraad is. Bij besteding vanaf € 20,- hoef je geen verzendkosten te betalen.

Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  Meyco Uni Hydrofiel Zomerslaapzak

  Met de Meyco Uni Hydrofiel Zomerslaapzak ligt je kindje veilig in de ledikant. Met de slaapzak kan je kindje lastig draaien en moeilijker uit bed klimmen. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting.
  18,95
 • Quick view

  Meyco Panter Zomerslaapzak Neutral

  Met de Meyco Panter Zomerslaapzak Neutral ligt je kindje veilig in de ledikant. Met de slaapzak kan je kindje lastig draaien en moeilijker uit bed klimmen. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting.
  15,95
 • Quick view

  Meyco Shells Zomerslaapzak

  Met de Meyco Shells Zomerslaapzak ligt je kindje heerlijk warm in het ledikant. De slaapzak is perfect voor in de zomer en zorgt ervoor dat je kindje lastig kan draaien en moeilijker uit bed kan klimmen.
 • Quick view

  Meyco Snake Winter Slaapzak

  Met de Meyco Snake Winter Slaapzak ligt je kindje veilig in het ledikant. Met de slaapzak kan je kindje lastig draaien en moeilijker uit bed klimmen. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting.
 • Quick view

  Meyco Velvet Winter Slaapzak

  Met de Meyco Velvet Winter Slaapzak ligt je kindje veilig in het ledikant. Met de slaapzak kan je kindje lastig draaien en moeilijker uit bed klimmen. Ook is de slaapzak voorzien van een ritssluiting.
 • Quick view

  Meyco Double Diamond Winter Slaapzak

  Met de Meyco Double Diamond Winter Slaapzak ligt je kindje veilig in het ledikant. De slaapzak van Meyco is voorzien van een handige ritssluiting en zorgt ervoor dat je kindje moeilijker uit bed kan klimmen.
 • Quick view

  Meyco Zebra Winter Slaapzak Honey Gold

  Met de Meyco Zebra Winter Slaapzak Honey Gold ligt je kindje veilig in het ledikant. Met de slaapzak kan je kindje lastig draaien en moeilijker uit bed klimmen. Ook is de slaapzak voorzien van een ritssluiting.
  28,95
 • Quick view

  Meyco Zebra Winter Slaapzak

  Met de Meyco Zebra Winter Slaapzak ligt je kindje veilig in het ledikant. Met de slaapzak kan je kindje lastig draaien en moeilijker uit bed klimmen. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting.
  14,99
 • Quick view

  Meyco Panter Winter Slaapzak

  Met de Meyco Panter Winter Slaapzak ligt je kindje veilig in het ledikant. Met de slaapzak kan je kindje lastig draaien en moeilijker uit bed klimmen. Ook is de slaapzak voorzien van een handige ritssluiting.
  28,95
9 Resultaten