Poetree Kids slaapzakken

Laat je kindje slapen in een heerlijke, comfortabele Poetree Kids slaapzak. Dankzij een Poetree Kids baby slaapzak kan je kindje nóg veiliger slapen. In een Poetree Kids baby slaapzak kan je kindje minder gemakkelijk op de buik rollen. Een deken kan je kindje van zich af trappen, maar bij een slaapzak is dit natuurlijk niet mogelijk. Al met al biedt een Poetree Kids slaapzak voor je baby veel voordelen. Onze Poetree Kids slaapzakken zijn meestal verkrijgbaar in meerdere kleuren die helemaal van deze tijd zijn.

Lees meer...

Handige eigenschappen van een Poetree Kids baby slaapzak

Een Poetree Kids baby slaapzak is gemaakt van hoogwaardige materialen die heel prettig aanvoelen voor je kindje. De gebruikte stoffen zijn vaak heel luchtdoorlatend. Dit voorkomt dat je kindje het in de slaapzak te warm krijgt. Sommige Poetree Kids slaapzakken kun je het hele jaar door gebruiken. Deze zijn voorzien van afritsbare onderdelen. Is het heel warm, dan rits je bijvoorbeeld de mouwen van de slaapzak eraf. Een Poetree Kids slaapzak is in principe prima uitwasbaar in de wasmachine. Meer informatie over Poetree Kids slaapzakken vind je terug in de uitgebreide productbeschrijvingen.

Over Poetree Kids

Naast Poetree Kids slaapzakken verkopen wij ook Poetree Kids voetenzakken, wiegdekens, boxkleden, slabbetjes en noem maar op. Poetree Kids is een echt Hollands merk. De naam Poetree Kids is met zorg uitgekozen. ‘Poetree’ is een samenvoeging van de Engelse woorden poem (gedicht) en tree (boom). Deze boom is ook verwerkt in het logo van Poetree Kids. Een Poetree Kids slaapzak voor je baby bestel je snel en eenvoudig online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie, waardoor je nooit teveel betaalt. Indien wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, doen wij jouw bestelling meteen op de post zodat jij deze morgen al ontvangt. Voorwaarde is wel dat de bestelde Poetree Kids baby slaapzak bij ons op voorraad is.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Poetree Kids Chevron Slaapzak

    Met de Poetree Kids Chevron Slaapzak ligt je kindje veilig in het ledikant en is geschikt voor alle seizoenen. In deze slaapzak kan je kindje lastig draaien en moeilijker uit bed klimmen.
1 Resultaten