1 Resultaten
  • Quick view BabyBjörn Zachte Slab

    BabyBjörn Zachte Slab

    Uit voorraad leverbaar
    11,90
1 Resultaten

Slabbetjes van BabyBjorn online bij Babypark.nl

 

Zweeds familiebedrijf
BabyBjorn is een Zweeds familiebedrijf dat al ruim 50 jaar babyproducten ontwikkelt, waarmee zij zich richt op kinderen tot drie jaar. De producten worden al jaren over de gehele wereld verkocht en daaruit blijkt al wat voor kwaliteit BabyBjorn levert. Dit merk gaat graag mee met de trends, maar vergeet daarbij nooit te zorgen voor de veiligheid van producten door alleen gebruik te maken van de hoogste kwaliteit. Dit geldt natuurlijk voor al hun producten, maar ook zeker voor de BabyBjorn slabbetjes.

BabyBjorn slabbers in de aanbieding bij Babypark.nl
Wij kunnen natuurlijk niet achterblijven wanneer dergelijke producten op de markt zijn gebracht en daarom kun je bij ons ook de slabbetjes van BabyBjorn kopen. Ieder BabyBjorn slabbetje sluit goed aan om de hals van je kindje en zorgt ervoor dat al het eten wordt opgevangen dat niet in de mond van je kindje terecht komt.

Doordat wij zorgen voor een snelle levering en vaak (boven de €20,-) gratis de producten bij je thuis bezorgen, hoef je nooit meer te shoppen op zoek naar iets dat je niet kunt vinden. Gewoon heerlijk vanuit huis de mooiste producten online bestellen, zoals een BabyBjorn slab!