6 Resultaten
 • Quick view

  Bamboom Slabber

  De stijlvolle Bamboom Slabber is ideaal wanneer je kindje zijn of haar eerste hapjes gaat eten en beschermt de kleertjes tegen vocht en vuil. De stijlvolle slab sluit eenvoudig met een drukknoopje.
  11,-
 • Quick view

  Bamboom Happy Triangle Slab

  De stijlvolle Bamboom Happy Triangle Slab is ideaal wanneer je kindje zijn of haar eerste hapjes gaat eten en beschermt de kleertjes tegen vocht en vuil. De stijlvolle slab sluit eenvoudig met een elastische drukknoopsluiting.
  9,95
 • Quick view

  Bamboom Slab XL

  De stijlvolle Bamboom Slab XL is ideaal wanneer je kindje zijn of haar eerste hapjes gaat eten en beschermt de kleertjes tegen vocht en vuil. De stijlvolle slab sluit eenvoudig met een elastische neksluiting.
  12,95
 • Quick view

  Bamboom Eucalyptus Slab

  De Bamboom Eucalyptus Slab zorgt er voor dat ieder hapje eten weer een feestje wordt voor je kindje. De slab kan je eenvoudig bevestigen dankzij de drukknoopsluiting. Vorzien van een stijlvolle print!
  11,45
 • Quick view

  Bamboom Magnolia Slab

  De Bamboom Magnolia Slab zorgt er voor dat ieder hapje eten weer een feestje wordt voor je kindje. De stijlvolle slab kan je eenvoudig bevestigen dankzij de drukknoopsluiting. Voorzien van een stijlvolle print!
  11,45
 • Quick view

  Bamboom Papavero Slab

  De Bamboom Papavero Slab zorgt er voor dat ieder hapje eten weer een feestje wordt voor je kindje. De stijlvolle slab kan je eenvoudig bevestigen dankzij de drukknoopsluiting. Voorzien van een stijlvolle print!
  11,-
6 Resultaten