Bebe-jou slabbetjes in de aanbieding

 

Wereldwijd vertegenwoordigd Nederlands merk
Een wereldwijd vertegenwoordigd Nederlands productiebedrijf heeft op het gebied van babyartikelen allerlei verzorgingsproducten op de markt gebracht onder de merknaam Bebe-jou. Bij dit merk vind je allerlei verzorgingsartikelen van hoogwaardige kwaliteit, waarbij veiligheid voor je baby samengaat met een mooi kleurgebruik en design. Dit merk produceert allerlei producten waaronder de Bebe-jou slabbers die je op deze pagina vindt.

Schattig ontwerp
Zoals je zelf kunt zien, kun je bij Babypark.nl allerlei Bebe-jou slabbetjes kopen. Iedere Bebe-jou slab heeft een schattig ontwerp dat precies past bij je evenzo schattige baby. Je hebt een ruime keuze uit diverse kleuren en dessins, zodat je altijd iets kunt vinden dat aansluit bij jouw eigen smaak en wensen. Uiteraard zijn de 'typische' kleuren als roze voor je kleine meid en blauw voor je zoontje verkrijgbaar, maar tevens komen natureltinten als beige in deze collectie voor.

Bebe-jou slabbers online bij Babypark.nl
Ook voor jouw baby is gegarandeerd een leuk Bebe-jou slabbetje te vinden in onze webshop. Zo kun je gemakkelijk online shoppen in een vertrouwde omgeving. Een bijkomend voordeel is dat je nooit meer stad en land af hoeft om iets passends te kunnen vinden!

Lees meer...
19 Resultaten
 • Quick view

  Bebe-Jou Riverside Slab Lange Mouwen

  Met deze Bebe-Jou Riverside Slab Lange Mouwen blijven de kleren van jou en je kindje schoon tijdens het eten. Gemaakt van zacht materiaal en met een drukknoop om de nek van je kindje vast te maken.

  14,99

  14,79

 • Quick view

  Bebe-Jou Pure Cotton Slab 2 Stuks

  Met de Bebe-Jou Pure Cotton Slab 2 Stuks blijven de kleren van je kindje schoon tijdens het eten. Gemaakt van zacht materiaal en met een drukknoop om de nek van je kindje vast te maken. Wordt geleverd per 2 stuks.

  14,99

  14,39

 • Quick view

  Bebe-Jou Leopard Slab 2 Stuks Pink

  Met deze Bebe-Jou Leopard Slab Pink blijven de kleren van jou en je kindje schoon tijdens het eten. Gemaakt van zacht materiaal en met een drukknoop om de nek van je kindje vast te maken. Wordt geleverd per 2 stuks.
  14,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Ollie Slab 2 Stuks

  Met deze Bebe-Jou Ollie Slab 2 Stuks blijven de kleren van jou en je kindje schoon tijdens het eten. Gemaakt van zacht materiaal en met een drukknoop om de nek van je kindje vast te maken. Wordt geleverd per 2 stuks.

  14,99

  11,95

 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Slab Lange Mouwen Wish Pink

  Met deze Bebe-Jou Fabulous Slab Lange Mouwen Wish Pink blijven de kleren van jou en je kindje schoon tijdens het eten. Gemaakt van zacht materiaal en met een drukknoop om de nek van je kindje vast te maken.

  14,99

  11,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Paper Planes Slab 2 Stuks

  Met deze Bebe-Jou Fabulous Paper Planes Slab 2 Stuks blijven de kleren van jou en je kindje schoon tijdens het eten. Gemaakt van zacht materiaal en met een drukknoop om de nek van je kindje vast te maken. Wordt geleverd per 2 stuks.
  15,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Leopard Slab Lange Mouwen Pink

  Met deze Bebe-Jou Leopard Slab Lange Mouwen Pink blijven de kleren van jouw en je kindje schoon tijdens het eten. Gemaakt van zacht materiaal en met een drukknoop om de nek van je kindje vast te maken.

  14,99

  10,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Slab Wish Pink 2 Stuks

  Met deze Bebe-Jou Fabulous Slab Wish Pink 2 Stuks blijven de kleren van jou en je kindje schoon tijdens het eten. Gemaakt van zacht materiaal en met een drukknoop om de nek van je kindje vast te maken. Wordt geleverd per 2 stuks.

  15,99

  12,79

 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Paper Planes Bandana Slab 2 Stuks

  De kleren van jou en je kindje blijven schoon dankzij deze Bebe-Jou Fabulous Paper Planes Bandana Slab 2 Stuks. De slab is gemaakt van zacht materiaal en wordt vastgemaakt met een drukknoop om het nekje van je kindje.
  14,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Bandana Slab Wish Grey 2 Stuks

  Dankzij deze Bebe-Jou Fabulous Bandana Slab Wish Grey 2 Stuks blijven de kleren van je kindje schoon. De slab is gemaakt van zacht materiaal en wordt vastgemaakt met een drukknoop om het nekje van je kindje.
  14,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Slab Wish Grey 2 Stuks

  Met deze Bebe-Jou Fabulous Slab Wish Grey 2 Stuks blijven de kleren van jou en je kindje schoon tijdens het eten. Gemaakt van zacht materiaal en met een drukknoop om de nek van je kindje vast te maken. Wordt geleverd per 2 stuks.

  15,99

  12,79

 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Paper Planes Slab Lange Mouwen

  Met deze Bebe-Jou Fabulous Paper Planes Slab lange mouwen blijven de kleren van jou en je kindje schoon tijdens het eten. Gemaakt van zacht materiaal en met een drukknoop om de nek van je kindje vast te maken.
  14,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Leopard Bandana Slab 2 Stuks Pink

  De kleren van jou en je kindje blijven schoon dankzij deze Bebe-Jou Leopard Bandana Slab 2 Stuks Pink. De slab is gemaakt van zacht materiaal en wordt vastgemaakt met een drukknoop om het nekje van je kindje.

  12,99

  8,79

 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Jungle Bandana Slab 2 Stuks

  De kleren van jou en je kindje blijven schoon dankzij deze Bebe-Jou Fabulous Jungle Bandana Slab 2 Stuks. De slab is gemaakt van zacht materiaal en wordt vastgemaakt met een drukknoop om het nekje van je kindje.
  14,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Bandana Slab Wish Pink 2 Stuks

  Dankzij deze Bebe-Jou Fabulous Bandana Slab Wish Pink 2 Stuks blijven de kleren van je kindje schoon. De slab is gemaakt van zacht materiaal en wordt vastgemaakt met een drukknoop om het nekje van je kindje.
  14,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Slab Lange Mouwen Wish Grey

  Met deze Bebe-Jou Fabulous Slab Lange Mouwen Wish Grey blijven de kleren van jou en je kindje schoon tijdens het eten. Gemaakt van zacht materiaal en met een drukknoop om de nek van je kindje vast te maken.

  14,99

  11,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Jungle Slab 2 Stuks

  Met deze Bebe-Jou Fabulous Jungle Slab 2 Stuks blijven de kleren van jou en je kindje schoon tijdens het eten. Gemaakt van zacht materiaal en met een drukknoop om de nek van je kindje vast te maken.
  15,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Riverside Bandana Slab 2 Stuks

  De kleren van jou en je kindje blijven schoon dankzij deze Bebe-Jou Riverside Bandana Slab 2 Stuks. De slab is gemaakt van zacht materiaal en wordt vastgemaakt met een drukknoop om het nekje van je kindje.
  14,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Riverside Slab 2 Stuks

  Met deze Bebe-Jou Riverside Slab 2 Stuks blijven de kleren van jou en je kindje schoon tijdens het eten. De slab is gemaakt van zacht materiaal en met een drukknoop om de nek van je kindje vast te maken.

  17,99

  14,39

19 Resultaten
Trustpilot