Bebe-jou slabbetjes in de aanbieding

 

Wereldwijd vertegenwoordigd Nederlands merk
Een wereldwijd vertegenwoordigd Nederlands productiebedrijf heeft op het gebied van babyartikelen allerlei verzorgingsproducten op de markt gebracht onder de merknaam Bebe-jou. Bij dit merk vind je allerlei verzorgingsartikelen van hoogwaardige kwaliteit, waarbij veiligheid voor je baby samengaat met een mooi kleurgebruik en design. Dit merk produceert allerlei producten waaronder de Bebe-jou slabbers die je op deze pagina vindt.

Schattig ontwerp
Zoals je zelf kunt zien, kun je bij Babypark.nl allerlei Bebe-jou slabbetjes kopen. Iedere Bebe-jou slab heeft een schattig ontwerp dat precies past bij je evenzo schattige baby. Je hebt een ruime keuze uit diverse kleuren en dessins, zodat je altijd iets kunt vinden dat aansluit bij jouw eigen smaak en wensen. Uiteraard zijn de 'typische' kleuren als roze voor je kleine meid en blauw voor je zoontje verkrijgbaar, maar tevens komen natureltinten als beige in deze collectie voor.

Bebe-jou slabbers online bij Babypark.nl
Ook voor jouw baby is gegarandeerd een leuk Bebe-jou slabbetje te vinden in onze webshop. Zo kun je gemakkelijk online shoppen in een vertrouwde omgeving. Een bijkomend voordeel is dat je nooit meer stad en land af hoeft om iets passends te kunnen vinden!

Lees meer...
36 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Slab 2 Stuks

  Met deze Bebe-Jou Fabulous Slab blijven de kleren van jou en je kindje schoon tijdens het eten. Gemaakt van zacht materiaal en met een drukknoop om de nek van je kindje vast te maken. Wordt geleverd per 2 stuks.
  12,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Dots Slab 2 Stuks

  Met deze Bebe-Jou Fabulous Dots Slab 2 Stuks blijven de kleren van jou en je kindje schoon tijdens het eten. Gemaakt van zacht materiaal en met een drukknoop om de nek van je kindje vast te maken. Wordt geleverd per 2 stuks.
  12,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Dots Slab Lange Mouwen

  Met deze Bebe-Jou Fabulous Dots Slab lange mouwen blijven de kleren van jou en je kindje schoon tijdens het eten. Gemaakt van zacht materiaal en met een drukknoop om de nek van je kindje vast te maken.
  14,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Bandana Slab 2 Stuks

  De kleren van jou en je kindje blijven schoon dankzij deze Bebe-Jou Fabulous Bandana Slab 2 Stuks. De slab is gemaakt van zacht materiaal en wordt vastgemaakt met een drukknoop om het nekje van je kindje
  12,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Paper Planes Slab 2 Stuks

  Met deze Bebe-Jou Fabulous Paper Planes Slab 2 Stuks blijven de kleren van jou en je kindje schoon tijdens het eten. Gemaakt van zacht materiaal en met een drukknoop om de nek van je kindje vast te maken. Wordt geleverd per 2 stuks.
  12,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Miffy Slab 2 Stuks

  Met deze Bebe-Jou Miffy Slab 2 Stuks blijven de kleren van jou en je kindje schoon tijdens het eten. Gemaakt van zacht materiaal en met een drukknoop om de nek van je kindje vast te maken. Wordt geleverd per 2 stuks.
  11,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Swan Slab Lange Mouwen

  Met deze Bebe-Jou Fabulous Swan Slab lange mouwen blijven de kleren van jou en je kindje schoon tijdens het eten. Gemaakt van zacht materiaal en met een drukknoop om de nek van je kindje vast te maken.
  14,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Paper Planes Slab Lange Mouwen

  Met deze Bebe-Jou Fabulous Paper Planes Slab lange mouwen blijven de kleren van jou en je kindje schoon tijdens het eten. Gemaakt van zacht materiaal en met een drukknoop om de nek van je kindje vast te maken.
  14,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Hero Slab 2 Stuks

  Met deze Bebe-Jou Fabulous Hero Slab 2 Stuks blijven de kleren van jou en je kindje schoon tijdens het eten. Gemaakt van zacht materiaal en met een drukknoop om de nek van je kindje vast te maken. Wordt geleverd per 2 stuks.
  12,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Sweet Deer Bandana Slab 2 Stuks

  De kleren van jou en je kindje blijven schoon dankzij deze Bebe-Jou Sweet Deer Bandana Slab 2 Stuks. De slab is gemaakt van zacht materiaal en wordt vastgemaakt met een drukknoop om het nekje van je kindje.
  10,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Slab Owl Family

  De Bebe-Jou slab Owl Family met klittenbandsluiting is erg handig voor je kindje als het leert eten. De slab is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  5,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Hero Bandana Slab 2 Stuks

  De kleren van jou en je kindje blijven schoon dankzij deze Bebe-Jou Fabulous Hero Bandana Slab 2 Stuks. De slab is gemaakt van zacht materiaal en wordt vastgemaakt met een drukknoop om het nekje van je kindje.
  12,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Dots Bandana Slab 2 Stuks

  De kleren van jou en je kindje blijven schoon dankzij deze Bebe-Jou Fabulous Dots Bandana Slab 2 Stuks. De slab is gemaakt van zacht materiaal en wordt vastgemaakt met een drukknoop om het nekje van je kindje.
  12,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Ollie Slab 2 Stuks

  Met deze Bebe-Jou Ollie Slab 2 Stuks blijven de kleren van jou en je kindje schoon tijdens het eten. Gemaakt van zacht materiaal en met een drukknoop om de nek van je kindje vast te maken. Wordt geleverd per 2 stuks.
  10,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Miffy Bandana Slab 2 Stuks

  De kleren van jou en je kindje blijven schoon dankzij deze Bebe-Jou Miffy Bandana Slab 2 Stuks. De slab is gemaakt van zacht materiaal en wordt vastgemaakt met een drukknoop om het nekje van je kindje.
  11,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Swan Slab 2 Stuks

  Met deze Bebe-Jou Fabulous Swan Slab 2 Stuks blijven de kleren van jou en je kindje schoon tijdens het eten. Gemaakt van zacht materiaal en met een drukknoop om de nek van je kindje vast te maken. Wordt geleverd per 2 stuks.
  12,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Hero Slab Lange Mouwen

  Met deze Bebe-Jou Fabulous Hero Slab lange mouwen blijven de kleren van jou en je kindje schoon tijdens het eten. Gemaakt van zacht materiaal en met een drukknoop om de nek van je kindje vast te maken.
  14,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Paper Planes Bandana Slab 2 Stuks

  De kleren van jou en je kindje blijven schoon dankzij deze Bebe-Jou Fabulous Paper Planes Bandana Slab 2 Stuks. De slab is gemaakt van zacht materiaal en wordt vastgemaakt met een drukknoop om het nekje van je kindje.
  12,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Slab Blush Pink 2 Stuks

  Met deze Bebe-Jou Fabulous Slab Blush Pink blijven de kleren van jou en je kindje schoon tijdens het eten. Gemaakt van zacht materiaal en met een drukknoop om de nek van je kindje vast te maken. Wordt geleverd per 2 stuks.
  12,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Sweet Deer Slab 2 Stuks

  Met deze Bebe-Jou Sweet Deer Slab 2 Stuks blijven de kleren van jou en je kindje schoon tijdens het eten. Gemaakt van zacht materiaal en met een drukknoop om de nek van je kindje vast te maken. Wordt geleverd per 2 stuks.
  10,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Swan Bandana Slab 2 Stuks

  De kleren van jou en je kindje blijven schoon dankzij deze Bebe-Jou Fabulous Swan Bandana Slab 2 Stuks. De slab is gemaakt van zacht materiaal en wordt vastgemaakt met een drukknoop om het nekje van je kindje.
  12,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Little Star Slab 2 Stuks

  Met deze Bebe-Jou Little Star Slab 2 Stuks blijven de kleren van jou en je kindje schoon tijdens het eten. Gemaakt van zacht materiaal en met een drukknoop om de nek van je kindje vast te maken. Wordt geleverd per 2 stuks.
  10,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Ollie Bandana Slab 2 Stuks

  De kleren van jou en je kindje blijven schoon dankzij deze Bebe-Jou Ollie Bandana Slab 2 Stuks. De slab is gemaakt van zacht materiaal en wordt vastgemaakt met een drukknoop om het nekje van je kindje.
  10,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Hello Little One Slab 2 Stuks

  Met deze Bebe-Jou Hello Little One Slab blijven de kleren van jou en je kindje schoon tijdens het eten. Gemaakt van zacht materiaal en met een drukknoop om de nek van je kindje vast te maken. Wordt geleverd per 2 stuks.
  10,99
36 Resultaten
 1. 1
 2. 2