1 Resultaten
  • Quick view CottonBaby Slab Wafel

    CottonBaby Slab Wafel

    Uit voorraad leverbaar
    10,50
1 Resultaten

Cotton baby slabbetjes in de aanbieding bij Babypark.nl

 

Complete babyuitzet
Cotton baby is een merk dat een complete lijn met babyuitzet op de markt heeft gebracht. Het begon in eerste instantie met allerlei beddengoed en toebehoren voor het ledikantje van je baby, maar het assortiment is ondertussen ontzettend gegroeid. Cotton baby heeft verschillende soorten accessoires in haar collectie waaronder Cotton baby slabbers. Wel zo praktisch! Uiteraard zijn niet alleen de slabbetjes van Cotton Baby online verkrijgbaar bij Babypark.nl, maar kun je ook de rest bij ons vinden.

Stijlvol design
Het fijne aan een Cotton baby slabbetje is het ontwerp: je hebt zo ontzettend veel keuze dat je altijd wel iets vindt dat aansluit bij jouw eigen voorkeuren. Zowel stippeltjes, streepjes, sterretjes, teksten als andere vormpjes komen terug in de verschillende stijlvolle designs. Houd je niet van zulke bonte uitvoeringen? Geen probleem, want je kunt ook altijd een Cotton baby slab vinden in een mooie effen uitvoering.

Tevens komen verscheidene kleuren terug in de collectie van Cotton baby slabbetjes. Zo kun je bij ons Cotton baby slabbers kopen in zachte pasteltinten, maar heb je ook een ruime keuze uit andere kleuren.