Koeka slabbetjes zijn heerlijk zacht en comfortabel

 

Welke kleur Koeka slabbetje kies jij?
Koeka heeft hele leuke slabbetjes in de collectie gemaakt van badstof. Deze Koeka slabbers zijn heerlijk zacht en zijn goed te bevestigen door middel van een drukknoop aan de achterkant. Kies uit een lekker felroze kleurtje of ga toch voor knalgroen. Deze Koeka slab is hip en trendy en geeft al het gemak dat je kindje nodig heeft. De kleding is veilig met een Koeka slabbetje om en dat is natuurlijk ook de bedoeling hiervan.

Bestel een Koeka slab in de webshop van Babypark
In de online shop van Babypark zijn Koeka slabbetjes te koop. Deze slabbetjes kun je voor je eigen kindje gaan gebruiken, maar deze kun je ook cadeau geven. De slabbetjes zijn ontzettend makkelijk in het gebruik en zitten heel comfortabel om het nekje van het kindje. Bij Babypark is heel af en toe een aanbieding voor deze slabbetjes, zodat je de Koeka slabbers voordelig online kunt kopen. Houd deze site dus in de gaten.

Lees meer...
4 Resultaten
 • Quick view

  Koeka Dijon Slab

  De Koeka Dijon Slab is ideaal tijdens het eten. Met de slab bescherm je de kleertjes van je kindje tegen vuil en vocht. De slab is gemaakt van zacht katoen en dankzij de drukknopen gemakkelijk om te doen.
  9,95
 • Quick view

  Koeka Antwerp Mini Slab

  De Koeka Antwerp Mini Slab is ideaal tijdens het eten. Met de stijlvolle slab bescherm je de kleertjes van je kindje tegen vuil en vocht. De slab van Koeka is gemaakt van zacht katoen en voelt comfortabel aan.
  16,95
 • Quick view

  Koeka Rome Slab Leaf

  De Koeka Rome Slab Leaf is ideaal tijdens het eten. Met de slab bescherm je de kleertjes van je kindje tegen vuil en vocht. De slab is gemaakt van zacht katoen en dankzij de drukknopen gemakkelijk om te doen.
  12,50
 • Quick view

  Koeka Venice Mini Slab

  De kleren van jou en je kindje blijven schoon dankzij deze Koeka Venice mini slab. De slab is gemaakt van zacht materiaal en met een drukknoopsluiting om de nek van je kindje vast te maken.
  9,95
4 Resultaten