13 Resultaten
 • Quick view

  Little Dutch Pure Bandana Slab

  Deze Little Dutch Pure Bandana Slab is een musthave tijdens het eten of als je kindje kwijlt. De stijlvolle bandana is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een handige drukknoopsluiting.
  7,95
 • Quick view

  Little Dutch Pure Slab

  Met de Little Dutch Pure Slab kan je kindje gewoon lekker knoeien zonder dat zijn kleertjes vies worden. De stijlvolle slab van Little Dutch is gemaakt van 100% katoen en is wasbaar in de wasmachine.

  Normale prijs: 8,95

  Special Price 7,95

 • Quick view

  Little Dutch Sunrise Slab

  De Little Dutch Sunrise Slab zorgt er voor dat ieder hapje eten weer een feestje wordt voor je kindje. De slab kan je eenvoudig bevestigen dankzij de drukknoopsluiting en kan na gebruik in de wasmachine.
  8,95
 • Quick view

  Little Dutch Sunrise Monddoek 3 Stuks

  Met de Little Dutch Sunrise Monddoek 3 Stuks maak je eenvoudig de mond en handjes van je kindje schoon. De doekjes zien er vrolijk uit en zijn ieder voorzien van patroontjes en kleuren.
  8,95
 • Quick view

  Little Dutch Sunrise Bandana Slab

  Deze Little Dutch Sunrise Bandana Slab is een musthave tijdens het eten of als je kindje kwijlt. De stijlvolle bandana is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een handige drukknoopsluiting.
  7,95
 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Slab

  De Little Dutch Little Goose Slab zorgt er voor dat ieder hapje eten weer een feestje wordt voor je kindje. De slab kan je eenvoudig bevestigen dankzij de drukknoopsluiting en kan na gebruik in de wasmachine.
  8,95
 • Quick view

  Little Dutch Wild Flowers Slab

  De Little Dutch Wild Flowers Slab zorgt er voor dat ieder hapje eten weer een feestje wordt voor je kindje. De slab kan je eenvoudig bevestigen dankzij de drukknoopsluiting en kan na gebruik in de wasmachine.
  8,95
 • Quick view

  Little Dutch Ocean / Pure Monddoek 3 Stuks

  Met de Little Dutch Ocean / Pure Monddoek 3 Stuks maak je eenvoudig de mond en handjes van je kindje schoon. De doekjes zien er vrolijk uit en zijn ieder voorzien van patroontjes en kleuren.
  8,95
 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Bandana Slab

  Deze Little Dutch Little Goose Bandana Slab is een musthave tijdens het eten of als je kindje kwijlt. De stijlvolle bandana is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een handige drukknoopsluiting.
  7,95
 • Quick view

  Little Dutch Wild Flowers Bandana Slab

  Deze Little Dutch Wild Flowers Bandana Slab is een musthave tijdens het eten of als je kindje kwijlt. De stijlvolle bandana is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een handige drukknoopsluiting.
  7,95
 • Quick view

  Little Dutch Ocean Slab

  Met de Little Dutch Ocean Slab kan je kindje gewoon lekker knoeien zonder dat zijn kleertjes vies worden. De stijlvolle slab van Little Dutch is gemaakt van 100% katoen en is wasbaar in de wasmachine.
  8,95
 • Quick view

  Little Dutch Ocean Bandana Slab

  Deze Little Dutch Ocean Bandana Slab is een musthave tijdens het eten of als je kindje kwijlt. De stijlvolle bandana is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een handige drukknoopsluiting.
  7,95
 • Quick view

  Little Dutch Wild Flowers / Pure Monddoek 3 Stuks

  Met deze Little Dutch Wild Flowers / Pure Monddoek 3 Stuks maak je eenvoudig de mond en handjes van je kindje schoon. De doekjes zien er vrolijk uit en zijn ieder voorzien van patroontjes en kleuren.
  8,95
13 Resultaten