Silly Billyz slabbetjes zijn een keer wat anders

 

Verschillende Silly Billyz slabbers
Silly Billyz heeft hele bijzondere slabbertjes zoals een bandana slabber of een slabbetje met mouwen. Het grote voordeel van de Silly Billyz slab is dat de vlekken er razend snel uit gaan. Ze drogen ook ontzettend snel. Zo kun je bijvoorbeeld het slabbetje onder de kraan houden, om een vlek er uit te krijgen, en deze vervolgens laten drogen. Zo gemakkelijk zijn deze slabbetjes dus. Daarnaast zien ze er ook super leuk uit.

Maak gebruik van een aanbieding voor een Silly Billyz slabbetje
Als je graag een slabbetje in de aanbieding wilt kopen die gemakkelijk in het gebruik is, kijk dan eens op de site van Babypark. Hier kun je namelijk nu een Silly Billyz slab online kopen die zo zacht is dat je het mondje van je kindje er mee kunt afvegen. Ga dus snel naar de webshop van babypark en kies een leuk modelletje of kleurtje uit. Babypark zal er dan voor zorgen dat het slabbetje bij je thuis wordt afgeleverd.

Lees meer...
1 Resultaten
  • Quick view

    Silly Billyz Bandana Slab

    Deze Silly Billyz Bandana Slab is ideaal als baby's eerste slab. De zachte en absorberende stof houdt de gevoelige huid van je baby droog. De Silly Billyz Bandana is voorzien van een drukknoopsluiting.

    Normale prijs: 7,35

    Special Price 7,16

1 Resultaten
Trustpilot