1 Resultaten
1 Resultaten

Twistshake Slabbetjes

 

Een Twistshake slabbetje is ideaal om de kleertjes van je kindje tijdens de maaltijd zo schoon mogelijk te houden. Vooral als je kindje zelfstandig leert eten, zal het regelmatig morsen. De kunststof slabbetjes van Twistshake hebben een opvangbakje dat gemorst eten opvangt, zodat het de kleertjes van je kindje niet verder bevuilt. Deze slabbetjes zijn ook heel gemakkelijk schoon te maken. Je kunt deze in de meeste gevallen zelfs uitwassen in de vaatwasser. Twistshake slabbetjes bevatten geen schadelijke stoffen. Elk slabbetje van Twistshake is vrij van BPA, BPS en BPF.

 

Het gebruiksgemak van Twistshake slabbetjes

Een Twistshake slabbetje is over het algemeen te gebruiken vanaf de leeftijd van 4 maanden. Je doet een slabbetje van Twistshake gemakkelijk bij je kindje om. Het bevestigingssysteem van de slab is verstelbaar, zodat je kindje de slab lange tijd kan gebruiken. Een Twistshake slabbetje is dus superhandig. Je zult hier veel plezier van hebben.

 

Over Twistshake

Van het merk Twistshake verkopen wij allerlei producten voor je kindje. Naast slabbetjes van Twistshake verkopen wij ook Twistshake eetgerei, zoals bordjes en bestek. Al deze producten zijn van goede kwaliteit, bevatten geen schadelijke stoffen en zijn heel handig in gebruik. Sommige Twistshake bordjes worden bijvoorbeeld geleverd met een deksel, zodat je het eten van je kindje warm kunt houden. Dankzij de handige antisliprandjes aan Twistshake bestekjes, heeft je kindje meer grip bij het vasthouden hiervan. Onze slabbetjes van Twistshake en andere Twistshake producten bestel je snel en eenvoudig online via onze webshop. Meestal zijn onze Twistshake slabbetjes per twee verkrijgbaar. Bestel vandaag nog de Twistshake slabbetjes van jouw wensen via onze webshop en profiteer van de Laagste Prijsgarantie. Indien wij jouw online order en betaling uiterlijk om 20.00 uur ontvangen, bezorgen wij jouw aankoop de volgende dag bij je thuis. Voorwaarde is wel dat het bestelde product bij ons op voorraad is.