1 Resultaten
1 Resultaten

Twistshake slabbers

 

Twistshake slabbers zijn ideaal als je kindje zelfstandig leert eten. De meeste Twistshake slabbers zijn van kunststof en hebben onderaan een soort opvangbakje dat eventueel gemorst eten opvangt. Met een Twistshake slabber blijven de kleren van je kindje dus langer schoon. Een slabber van Twistshake is te gebruiken vanaf de leeftijd van ongeveer 4 maanden. Meestal leveren wij Twistshake slabbers per twee stuks, zodat je meteen twee handige slabbers hebt. De slabbers zijn verkrijgbaar in stoere en trendy kleuren. Twistshake slabbers zijn ideaal voor veelvuldig gebruik.

 

Gebruiksvriendelijke Twistshake slabbers

Het voordeel van een kunststof slabber is ook dat je deze heel gemakkelijk schoonmaakt, eventueel met een vochtig doekje. De slabber is ook uit te wassen in de vaatwasser. Twistshake slabbers zijn vrij van BPS, BPA en BPF. Een slabber van Twistshake is gemakkelijk bij je kindje om te doen. Het bevestigingssysteem is verstelbaar, zodat je kindje de slabber lange tijd kan gebruiken.

 

Over Twistshake

Twistshake is een merk van allerlei producten voor baby’s en kleine kinderen. Naast Twistshake slabbers verkopen wij ook Twistshake borden en bestek. Al deze producten zijn van goede kwaliteit en ziet er stijlvol uit en is ook heel handig voor je kindje. Veel Twistshake bestek heeft bijvoorbeeld antisliprandjes, zodat je kindje meer grip heeft op het bestek. Ook deze producten zijn vrij van Vrij van BPS, BPA en BPF. Onze Twistshake slabbers en andere Twistshake producten bestel je snel en eenvoudig online via onze webshop. Bij ons profiteer je van de Laagste Prijs Garantie. Ontvangen wij jouw online order vandaag nog vóór 20.00 uur, dan krijg jij jouw bestelling al de volgende dag thuisbezorgd. Voorwaarde is wel dat je ook direct online betaalt. Daarnaast dient het bestelde product wel bij ons voorradig te zijn.