Xplorys slabbetjes bij Babypark.nl kopen

 

Xplorys
Xplorys draagt graag haar steentje bij aan de wereld van babyverzorging door met functionele en innovatieve producten te komen, die er net wat anders uitzien dan 'de rest'. In het assortiment van Xplorys kom je diverse handzame producten tegen waarmee de verzorging van je baby een stuk makkelijker wordt. Zo vormen de Xplorys slabbers een onderdeel van de collectie die wij in de aanbieding hebben.

Xplorys slabbers
Iedere Xplorys slab ziet er anders uit. Er zijn verschillende ontwerpen en ook qua kleur heb je een ruime keuze. Het ontwerp van elk Xplorys slabbetje is uniek in zijn soort en zal je daarom nergens anders in dezelfde vorm tegenkomen.

Doordat Xplorys slabbetjes gemaakt zijn van fijne stoffen, zijn ze erg handig in gebruik. De slabbers zorgen ervoor dat de kleding van je kindje tijdens het eten niet meer vies wordt, zodat je kleine na het eten direct weer lekker schoon is. Door de zachte stoffen voelt een Xplorys slab fijn en comfortabel aan voor je baby.

Xplorys slabbetje online halen
Haal een slabbetje van Xplorys online bij Babypark.nl en geniet zo van de vele voordelen die wij je bieden!

Lees meer...
1 Resultaten
  • Quick view

    Dribble - Ons Baby Pink

    Met deze slab van de serie Dribble - Ons kan je kind niet meer knoeien bij het doorkomen van de eerste tandjes op de kleding en blijft het lekker schoon.

    8,99

    7,99

1 Resultaten