Briljant Baby spuugdoekjes

 

Briljant Baby spuugdoekjes gebruik je de hele dag door. Het is dan ook zeker aan te raden om hier een grote voorraad van aan te schaffen. Briljant Baby spuugdoekjes zijn gemaakt van hydrofiel  in mooie, zachte kleuren. De meeste spuugdoekjes zijn bedrukt met leuke figuurtjes.

 

Briljant Baby spuugdoekjes voor intensief gebruik

Briljant Baby spuugdoekjes zijn gemaakt voor dagelijks gebruik. Deze doekjes worden heel snel vies. Daarom kun je deze op hoge temperatuur uitwassen in de wasmachine. De meeste Briljant Baby spuugdoekjes zijn na veel gebruik nog steeds mooi.

 

Lees meer...

Andere hydrofiele doeken

Briljant Baby spuugdoekjes zijn over het algemeen 30 x 30 cm. Dat is een aardig groot formaat wat erg handig werkt. Je zou eventueel ook een hydrofiele luier als spuugdoek kunnen gebruiken. Deze leg je gemakkelijk over je schouder heen als je je kindje in je armen hebt. Deze zijn ook bruikbaar als dekentje, speelkleed of als handdoek na het badderen.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Briljant Baby Spots Monddoekje 3 Stuks

  De Briljant Baby Spots Monddoekje 3 Stuks zijn ideaal wanneer je kindje knoeit tijdens het eten. De doekjes worden geleverd per 3 stuks met verschillende patronen en kleuren zodat je er langer plezier van hebt.
  3,45
 • Quick view

  Briljant Baby Shy Panda Monddoekje Grey 3 Stuks

  De Briljant Baby Shy Panda Monddoekje Grey 3 Stuks zijn ideaal wanneer je kindje knoeit tijdens het eten. De doekjes worden geleverd per 3 stuks met verschillende patronen en kleuren zodat je er langer plezier van hebt.
  3,75
 • Quick view

  Briljant Baby Sprinkel Text Monddoekje 3 Stuks

  De Briljant Baby Sprinkel Text Monddoekje 3 Stuks zijn ideaal wanneer je kindje knoeit tijdens het eten. De doekjes worden geleverd per 3 stuks en zijn voorzien van het alfabet zodat je er langer plezier van hebt.
  3,95
 • Quick view

  Briljant Baby Nijntje Ster Hydrofiel Monddoekje 3 Stuks

  Het Briljant Baby Nijntje Ster monddoekje is ideaal als je kindje een vieze mond of handjes heeft. Gemaakt van zacht hydrofiel katoen dat steeds zachter wordt na elke wasbeurt. Wordt geleverd per 3 stuks.
  3,75
4 Resultaten