ABC Design Tassen

 

Een luiertas mag niet ontbreken op het lijstje met babyuitzet. In een luiertas kan je alle spulletjes stoppen die je onderweg nodig hebt om je kindje te verzorgen. Een luiertas heeft meerdere vakken waarin je verzorgingsspulletjes overzichtelijk kan opbergen en vaak wordt er bij een luiertas ook een verschoningsmatje meegeleverd.

 

Lees meer...

Veel opbergruimte in de ABC Design Luiertas

Bij Babypark is de ABC Design luiertas te verkrijgen. De luiertas van ABC Design is gemaakt van stof en wordt geleverd met een verschoningsmatje die zich aan de onderkant van de ABC Design luiertas bevindt. De ABC Design luiertas heeft een groot hoofdvak en tal van kleinere vakken binnenin, aan de achterkant bevindt zich ook nog een opbergvak. De luiertas van ABC Design wordt gesloten door middel van magnetische knopen. Een brede schouderriem zorgt ervoor dat je de ABC Design luiertas comfortabel kunt dragen.

 

Over ABC Design

In 1989 wordt ABC Design opgericht door Dietmar Fischer en zijn vrouw Evi. Het merk ABC Design staat bekend om haar kinderwagens en duo/tweelingwagens. Bij Babypark zijn diverse producten van ABC Design te verkrijgen, waaronder een ABC Design autostoel, ABC Design Duo kinderwagen en ABC Design dekens.

 

Bestelinformatie

Kom eens langs bij één van onze megastores om de producten van ABC Design te bekijken of plaats een bestelling via onze webshop. Voor 20:00 uur bestelt is morgen in huis (mits voorradig)!Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  ABC Design Urban Luiertas Asphalt

  De ABC Design Urban Luiertas Asphalt is praktisch in gebruik. De luiertas heeft een groot hoofdvak en diverse kleine opbergvakken. Ruimte genoeg dus! De tas wordt geleverd inclusief een hygiënisch verschoningsmatje.
  69,90
 • Quick view

  ABC Design Fashion Luiertas

  De ABC Design Fashion Luiertas is praktisch in gebruik. De luiertas heeft een groot hoofdvak en diverse kleine opbergvakken. Ruimte genoeg dus! De tas wordt geleverd inclusief een hygiënisch verschoningsmatje.
  59,90
 • Quick view

  ABC Design Jetset Luiertas Asphalt

  De ABC Design Jetset Luiertas Asphalt is praktisch in gebruik. De luiertas heeft een groot hoofdvak en diverse kleine opbergvakken. Ruimte genoeg dus! De tas wordt geleverd inclusief een hygiënisch verschoningsmatje.
  129,90
3 Resultaten