BamBam luiertas

 

Alles bij de hand in een BamBam tas

De BamBam tassen zijn een vast onderdeel van het online assortiment van Babypark. Nu hebben we ze echter in de aanbieding. Wij hebben diverse modellen en kleuren in ons assortiment. Mocht je advies willen hebben voordat je een luiertas koopt, omdat je bijvoorbeeld niet zeker weet of ie bij je kinderwagen past, twijfel dan niet en neem contact met ons op.

De BamBam luiertassen zijn erg mooi om te zien. Doordat ze van een goede kwaliteit stof zijn gemaakt, zijn ze duurzaam en bovendien zijn de tassen ook nog eens erg chique.

Praktisch
De tassen zijn allemaal erg praktisch ontworpen. Er zijn genoeg vakjes om alle verzorgingsproducten, luiers, kleding, speelgoed enz. met je mee te nemen. De tassen hebben een schouderband waardoor je de tas bijvoorbeeld kan bevestigen aan je kinderwagen of gewoon over je schouder.

Ongetwijfeld krijg je enorm veel plezier van een BamBam tas.

Lees meer...
1 Resultaten
  • Quick view

    BamBam Lamb Koffer Medium

    Pak deze BamBam Lamb Koffer Medium in en ga gezellig samen met je kindje op reis! Het koffertje is geschikt voor meerdere doeleinden. Daarnaast staat het koffertje ook erg leuk op de baby- of kinderkamer.

    12,95

    6,80

1 Resultaten
Trustpilot