4 Resultaten
 • Quick view Beaba Verzorgingstas Sydney II

  Beaba Sydney II Luiertas

  Beperkte voorraad
  67,50
 • Quick view Beaba Verzorgingstas Wenen II

  Beaba Wenen II Luiertas

  Beperkte voorraad
  55,96
 • Quick view Beaba Verzorgingstas Geneve II

  Beaba Geneve II Luiertas

  Uit voorraad leverbaar
  71,96
 • Quick view Beaba Wenen II Verzorgingstas Smart Colors

  Beaba Wenen II Luiertas Smart Colors

  Beperkte voorraad
  55,96
4 Resultaten

Beaba tassen online bij Babypark

 

Beaba
Beaba is een Frans merk dat in 1989 is opgericht. Het is een zeer innovatief merk dat allerlei handige babyproducten op de markt heeft gebracht. De producten hebben een praktisch design en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren; van zachte pasteltinten tot fellere kleuren.

Beaba luiertas
Eén van de innovatieve ontwerpen van Beaba is de luiertas die ze op de markt hebben gebracht. Iedere Beaba tas is ontzettend praktisch en wanneer je er eens één hebt geprobeerd, wil je niet meer zonder. De tassen beschikken over handige opbergvakken waarin je alle verzorgingsproducten kunt opbergen die je onderweg maar nodig kunt hebben: flesjes, luiers, doekjes, noem maar op.

Praktische en stijlvolle Beaba tas kopen
De Beaba luiertassen die wij in de aanbieding hebben, zijn niet alleen erg praktisch, ze zien er ook nog eens erg stijlvol uit. Je zult jezelf verbazen over de ontwikkelingen die luiertassen hebben ondervonden. Je vindt geheid een tas in een kleur waar jij van houdt. Met Beaba luiertassen hoef je nooit meer last te hebben van vergeten spulletjes. Je hebt genoeg vakjes om alles in mee te nemen, zodat je met een gerust hart op pad kunt.