Veel vrolijke Bebe-jou luiertassen

 

Goed voorbereid met een Bebe-jou tas
Als je op reis wilt gaan met je baby is een stevige tas met diverse vakjes en accessoires absolute noodzakelijk. De Bebe-jou luiertas is zo'n tas die wel tegen een stootje kan. Met de Bebe-jou tassen steel je meteen de show. Deze zijn namelijk ontzettend hip en vrolijk. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een Bebe-jou luiertas te kopen met sterretjes, ruitjes of stipjes in allerlei vrolijke kleuren. Zo ga je hip en toch verantwoord op reis.

Koop de Bebe-jou luiertassen online
Een Bebe-jou tas kun je heel eenvoudig online kopen via de site van Babypark. Maak hierbij gebruik van een aanbieding voor de Bebe-jou tassen en je hoeft er helemaal niet zoveel voor te betalen. Zo heb je kwaliteit voor een goede en betaalbare prijs. Deze tassen gaan lang mee en kunnen wel tegen een stootje. Als je veel onderweg bent, hebben ze namelijk ook erg veel te verduren. Bij Babypark koop je kwaliteit en duurzaamheid.

Lees meer...
3 Resultaten
 • Quick view

  Bebe-Jou Miffy Beautycase

  De Bebe-Jou Miffy Beautycase is ideaal om bij je te hebben als je gaat logeren, op vakantie of gewoon thuis. De stevige beautycase is gemaakt van nylon en beschikt over de afmetingen van 19x8x5cm.

  21,99

  18,96

 • Quick view

  Bebe-Jou Sweet Deer Beautycase

  De Bebe-Jou Sweet Deer Beautycase is ideaal om bij je te hebben als je gaat logeren, op vakantie of gewoon thuis. De stevige beautycase is gemaakt van nylon en beschikt over de afmetingen van 19x8x5cm.

  19,99

  18,53

 • Quick view

  Bebe-Jou Ollie Beautycase

  De Bebe-Jou Ollie Beautycase is ideaal om bij je te hebben als je gaat logeren, op vakantie of gewoon thuis. De stevige beautycase is gemaakt van nylon en beschikt over de afmetingen van 19x8x5cm.

  19,99

  17,99

3 Resultaten
Trustpilot