De Cybex luiertassen zijn anders dan anders

 

Voor welke Cybex luiertas ga jij?
De meeste luiertassen zijn zo ongeveer hetzelfde. Zo hebben ze allemaal verschillende vakjes en accessoires, zodat je zo goed mogelijk voor je kindje kunt zorgen. Toch wil je een tas niet alleen hebben om het praktische karakter. Deze moet ook mooi zijn, zodat je als trotse moeder over straat kunt. Daarom kun je nu bijvoorbeeld een Cybex tas kopen, die je niet alleen maar van alle gemakken voorziet, maar die er ook trendy en anders uitziet. Kies bijvoorbeeld voor een denim luiertas, een multicolour tas of toch voor een andere kleur.

Babypark.nl heeft diverse Cybex tassen
De diverse Cybex tassen kun je kopen in de online shop van Babypark. Is je budget deze maand iets minder? Kijk dan of Babypark een aanbieding heeft voor een Cybex luiertas. Dat de prijs iets minder is, doet niets af aan de kwaliteit van deze tas. Voel je een modieuze moeder en kies voor de luiertassen van Cybex. Je zult met opgeheven hoofd en met een trots gevoel over straat lopen met een Cybex tas aan de hand.

Lees meer...
2 Resultaten
 • Quick view

  Cybex Mios Luiertas

  De Cybex Mios Luiertas zit boordevol met praktische eigenschappen en is bovendien uitgevoerd in een stijlvol design met kunstlederen accenten. Een perfecte aanvulling voor de Cybex Mios Kinderwagen.
  149,95
 • Quick view

  Cybex Mios Koi Luiertas Mid Grey

  De Cybex Mios Koi Luiertas Mid Grey zit boordevol met praktische eigenschappen en is bovendien uitgevoerd in een stijlvol en speciaal ontwerp. Een perfecte aanvulling voor de Cybex Mios Kinderwagen.

  219,95

  199,99

2 Resultaten
Trustpilot