Done by Deer Verzorgingstas

 

Koop een leuke Done by Deer tas voor je kindje, bijvoorbeeld als hij/zij naar school gaat. Veel Done by Deer tassen zijn ideaal voor het meenemen van een beker. De meeste kinderen zijn dol op de kleuren en op de leuke figuurtjes op de tassen.

Lees meer...

 

Over Done by Deer

Done by Deer is een merk van uiteenlopende babyproducten in eigen stijl met Scandinavische invloeden. Je herkent de typische Done by Deer stijl direct, bijvoorbeeld aan de bijzondere vormen van de dieren die je overal bij Done by Deer producten aantreft. Done by Deer is een ontzettend leuk merk, niet alleen voor kinderen, maar zeker ook voor hun ouders.

 

Online te bestellen

Een Done by Deer tas bestel je heel gemakkelijk via onze webshop. Vervolgens bezorgen wij de tas zo snel mogelijk bij je thuis, op het moment dat jou het beste uitkomt. Ontvangen wij jouw order en online betaling nog vóór 20.00 uur, dan krijg jij de tas morgen thuisbezorgd. In slechts enkele gevallen krijg je de tas later bezorgd, bijvoorbeeld als deze niet bij ons op voorraad is.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Done by Deer Contour Rugzak Grey

    Deze Done by Deer Contour Rugzak Grey is erg handig als je kindje naar school of uit logeren gaat. Pak al de spulletjes van je kindje in deze tas en ga er heerlijk op uit. Inclusief handig voorvakje en verstelbare schouderbanden.
    34,95
1 Resultaten