Dubatti tassen

 

Maak jouw Dubatti kinderwagen compleet met een Dubatti tas. Een Dubatti tas is bedoeld voor het vervoeren van de babyspullen. De tas past perfect bij een Dubatti kinderwagen, zodat het plaatje helemaal compleet is. Ook als je een andere kinderwagen hebt, is een Dubatti tas een aanrader.

 

Lees meer...

Handige details van Dubatti tassen

Dubatti tassen zitten boordevol handige vakjes, zodat je luiers, flessen en spenen apart kunt opbergen. Dubatti tassen zijn gemaakt van 100% polyester. Hierdoor zijn deze tassen eenvoudig schoon te maken en zijn deze waterafstotend.

 

Gemakkelijk vervoerbare Dubatti tassen

Dubatti tassen hebben hengels van verschillende lengtes. Je kunt de tas als schoudertas gebruiken of met de lange hengsels aan de duwbeugel van de kinderwagen hangen. Dankzij de korte hengels kun je de tas gemakkelijk in je handen houden. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een handige Dubatti tas online via onze webshop.Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Dubatti One E3 Luiertas

  De Dubatti One E3 Luiertas zit boordevol met slimme vakjes en past bij jouw unieke Dubatti. De verzorgingstas is verkrijgbaar in dezelfde kleuren als waar jij uit kan kiezen bij het samenstellen van jouw Dubatti.
  113,99
 • Quick view

  Dubatti One E3 C-Line Luiertas

  De Dubatti One E3 C-Line Luiertas zit boordevol met slimme vakjes en past bij jouw unieke Dubatti One E3 C-Line. De luiertas is verkrijgbaar in dezelfde kleuren als waar jij uit kan kiezen bij het samenstellen van jouw Dubatti.
  119,-
 • Quick view

  Dubatti Luiertas

  De Dubatti One Luiertas zit boordevol met slimme vakjes en past bij jouw unieke Dubatti. De luiertas is verkrijgbaar in dezelfde kleuren als waar jij uit kan kiezen bij het samenstellen van jouw Dubatti.
  109,-
3 Resultaten