Jollein tassen

Vervoer de verzorgingsspullen voor je kindje in een handige en mooie Jollein tas. Zo'n tas bestaat uit meerdere vakken, zodat je de fles, luiers, spenen en billendoekjes gescheiden van elkaar kunt opbergen.

Lees meer...

Gemakkelijk vervoerbare Jollein tassen

Aan de meeste Jollein tassen zit een schouderband, zodat je de tas gemakkelijk aan je schouder meedraagt. Mocht je de Jollein tas liever zonder schouderband gebruiken, dan is dit meestal ook mogelijk. Verder is een Jollein tas meestal ook gemakkelijk te bevestigen aan de duwbeugel van de kinderwagen.

Inclusief verschoningsmatje en thermohoes

Bij een Jollein tas zit over het algemeen een verschoningsmatje inbegrepen. Een verschoningsmatje is ideaal. Hierop kun je gemakkelijk je kindje verschonen, waar je ook bent. Verder bevat een Jollein tas vaak een thermohoes voor een fles. Bestel vandaag nog een handige Jollein luiertas online via onze webshop en maak gebruik van onze snelle bezorgservice!Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Jollein Leaves Koffer 2 Stuks

  Pak deze stijlvolle Jollein Leaves Koffer 2 Stuks in en ga gezellig samen met je kindje op reis! Het koffertje is geschikt voor meerdere doeleinden. Daarnaast staat het koffertje ook erg leuk op de babykamer.
  14,95
 • Quick view

  Jollein Sascha Luiertas Dark Grey

  Deze Jollein Sascha Luiertas Dark Grey is een praktische en stijlvolle tas waar je goed mee voor de dag kunt komen. De verzorgingstas beschikt over voldoende ruimte voor alle verzorgingsspullen van je kindje.
  39,95
 • Quick view

  Jollein Roxy Luiertas Rugzak

  De Jollein Roxy Verzorgingstas is een musthave voor iedere moeder. Met deze ruime verzorgingstas kan je alles meenemen voor jou en je kindje. De stijlvolle rugtas wordt geleverd met bijpassende thermohoes.
3 Resultaten