Jollein tassen

 

Vervoer de verzorgingsspullen voor je kindje in een handige en mooie Jollein tas. Zo'n tas bestaat uit meerdere vakken, zodat je de fles, luiers, spenen en billendoekjes gescheiden van elkaar kunt opbergen.

Lees meer...

 

Gemakkelijk vervoerbare Jollein tassen

Aan de meeste Jollein tassen zit een schouderband, zodat je de tas gemakkelijk aan je schouder meedraagt. Mocht je de Jollein tas liever zonder schouderband gebruiken, dan is dit meestal ook mogelijk. Verder is een Jollein tas meestal ook gemakkelijk te bevestigen aan de duwbeugel van de kinderwagen.

 

Inclusief verschoningsmatje en thermohoes

Bij een Jollein tas zit over het algemeen een verschoningsmatje inbegrepen. Een verschoningsmatje is ideaal. Hierop kun je gemakkelijk je kindje verschonen, waar je ook bent. Verder bevat een Jollein tas vaak een thermohoes voor een fles. Bestel vandaag nog een handige Jollein luiertas online via onze webshop en maak gebruik van onze snelle bezorgservice!Lees minder...
10 Resultaten
 • Quick view

  Jollein Liv Verzorgingstas

  De Jollein Liv Verzorgingstas is een musthave voor iedere moeder. Met deze ruime verzorgingstas kan je alles meenemen voor jou en je kindje. De stijlvolle tas wordt geleverd met bijpassende thermohoes.
  79,95
 • Quick view

  Jollein Luiertas Vilt

  De Jollein Luiertas Vilt is een stijlvolle maar bovenal praktische luiertas. De luiertas is voorzien van allerlei handige opbergvakken en sluit eenvoudig door middel van een magneetsluiting.
  32,50
 • Quick view

  Jollein Luiertas Grijs

  De Jollein Luiertas is een stijlvolle maar bovenal praktische luiertas. De luiertas is voorzien van allerlei handige opbergvakken wordt geleverd met handige extra’s zoals een verschoningsmatje.

  89,95

  69,95

 • Quick view

  Jollein Lexie Luiertas Black

  De hippe Jollein Lexie Luiertas Black is een echte musthave! De tas heeft diverse opbergvakken aan de binnenkant, een thermohoes voor een drinkflesje en een verschoningsmatje.
  89,95
 • Quick view

  Jollein Cactus Canvas Rugtasje

  Het Jollein Cactus Canvas Rugtasje is ideaal om te gebruiken tijdens een dagje uit. Het rugtasje heeft handige trekkoordjes die dienen als schouderbandjes. De all-over cactussenprint zorgt voor een hippe uitstraling!
  10,95
 • Quick view

  Jollein Roxy Verzorgingstas

  De Jollein Roxy Verzorgingstas is een musthave voor iedere moeder. Met deze ruime verzorgingstas kan je alles meenemen voor jou en je kindje. De stijlvolle rugtas wordt geleverd met bijpassende thermohoes.
  84,95
 • Quick view

  Jollein Wild Animals Canvas Rugtasje Grey

  Het Jollein Wild Animals Canvas Rugtasje Grey is ideaal om te gebruiken tijdens een dagje uit. Het rugtasje heeft handige trekkoordjes die dienen als schouderbandjes en op de voorkant staat een schattige beer afgebeeld.
  10,95
 • Quick view

  Jollein Wild Animals Canvas Rugtasje Creamy Peach

  Het Jollein Wild Animals Canvas Rugtasje Creamy Peach is ideaal tijdens een gezellig dagje uit. Het rugtasje heeft handige trekkoordjes die dienen als schouderbandjes en op de voorkant staat een schattige koalabeer afgebeeld.
  10,95
 • Quick view

  Jollein Pinguïn Canvas Rugtasje

  Het Jollein Pinguïn Canvas Rugtasje is ideaal om te gebruiken tijdens een dagje uit. Het rugtasje heeft handige trekkoordjes die dienen als schouderbandjes en op de voorkant staat een schattige pinguïn afgebeeld.
  10,95
 • Quick view

  Jollein Zoe Luiertas Black

  De Jollein Zoe LuiertasBlack is stijlvol en praktisch. Aan de binnenkant heb je genoeg opbergruimte. Een echte musthave dus!
  89,95
10 Resultaten