De Joolz luiertas is het helemaal!

 

De Joolz tas kun je kopen in verschillende kleuren
Als je op zoek bent naar een goede luiertas die van alle gemakken is voorzien en er bovendien hip en trendy uitziet, dan kun je het beste de Joolz tassen kopen. Deze luiertassen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar zoals rood, zilver, zand en zwart. Match deze luiertassen met je jas en gebruik deze als accessoire. De schouderband is verstelbaar, zodat jij de Joolz tas kunt dragen zoals jij dit het fijnste vindt.

Koop de Joolz luiertassen online in de aanbieding bij Babypark
Online de Joolz luiertassen kopen is ontzettend gemakkelijk. Je gaat heel eenvoudig naar Babypark.nl en je klikt de luiertas aan die je het mooiste vindt. Bijkomend voordeel is het feit dat de Joolz luiertas soms in de aanbieding is bij Babypark. Koop dus de Joolz tassen zo voordelig mogelijk en ga lekker met je kindje op stap. Met deze tassen heb je in ieder geval alles snel en gemakkelijk bij de hand.

Lees meer...
3 Resultaten
 • Quick view

  Joolz Studio Luiertas

  Ga stijlvol op pad met de bijpassende luiertas met een geïsoleerd vak voor warme & koude flesjes voor de Joolz Studio kinderwagen. De ruime luiertas wordt geleverd met een verschoningsmatje.
  129,-
 • Quick view

  Joolz Earth Luiertas

  Ga stijlvol op pad met de bijpassende luiertas met een geïsoleerd vak voor warme & koude flesjes voor de Joolz Earth kinderwagens. De ruime luiertas wordt geleverd met een verschoningsmatje.
  94,95
 • Quick view

  Joolz Quadro Luiertas

  Ga stijlvol op pad met de bijpassende luiertas met een geïsoleerd vak voor warme & koude flesjes voor de Joolz Quadro kinderwagen. De ruime luiertas wordt geleverd met een verschoningsmatje.
  87,20
3 Resultaten