Kidzroom Verzorgingstas

Ga je met je baby of peuter op pad? Dan moet je veel meenemen: een fles, schone luiers en billendoekjes bijvoorbeeld. Al deze spullen berg je heel handig op in een Kidzroom verzorgingstas. Zo’n tas draag je heel comfortabel aan je schouder óf je maakt deze vast aan de buggy.

Lees meer...

Comfort

Een Kidzroom verzorgingstas heeft allerlei handige details. Bij de aankoop zit meestal een verzorgingsmatje inbegrepen. Van zo’n matje heb je veel profijt bij het verschonen van je kindje. Zonder zo’n matje is het op veel plekken lastig om je kindje te verschonen, mét matje kan dit bijna overal. Verder is een Kidzroom verzorgingstas meestal ingedeeld in verschillende vakjes. Dit maakt het mogelijk om allerlei spulletjes apart te vervoeren.

Respect voor het milieu

Kidzroom vindt duurzaamheid belangrijk. Sommige tassen zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Kidzroom wil zo een steentje bijdragen aan een schoon milieu.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Kidzroom Black And White Rugtas Black Hearts

    Met de Kidzroom Black And White Rugtas Black Hearts ga je stijlvol op pad met je kindje. De tas heeft een ruim hoofdvak en handig voorvakje. Verder zit de rugtas comfortabel en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

    27,95

    19,95

1 Resultaten
Trustpilot