KipKep tassen

 

Veel Kipkep tassen zijn speciaal gemaakt voor het vervoeren van de verzorgingsspullen voor baby's. De tas bestaat uit meerdere vakjes, zodat je de spulletjes overzichtelijk kunt opbergen. Aan een KipKep tas zit meestal een bevestiging voor het vastmaken van de tas aan de kinderwagen. Dankzij de waterdichte coating aan de buitenkant, worden KipKep tassen vanbinnen niet zomaar nat.

 

Lees meer...

KipKep tas inclusief speelkleed

Bij sommige KipKep tassen zit een speelkleed inbegrepen. Een speelkleed is ideaal als je met je kindje gaat picknicken. Maar dat niet alleen. Een speelkleed is ook fijn om je kindje op te verschonen als je onderweg bent.

 

Over KipKep

KipKep is een merk van allerlei verzorgingsproducten voor baby’s. Het bedrijf Kipkep werkt gegarandeerd kinderarbeidvrij. Verder werkt KipKep zoveel mogelijk natuurvriendelijk. KipKep tassen en andere producten zijn mooi, handig en duurzaam. Altijd weer zoekt KipKep naar nog betere designs en oplossingen, zodat jij geniet van een zo goed mogelijk product.Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    KipKep To-Go Speelkleed Met Luiertas

    Het KipKep To-Go Speelkleed Met Luiertas is ideaal wanneer je op pad gaat met je kindje. Het speelmatje is met drukknopen bevestigd aan de verzorgingstas en kan ook worden gebruikt als verschoningsmatje.
    59,95
1 Resultaten