4 Resultaten
 • Quick view Koelstra Nimme Verzorgingstas Zwart

  Koelstra Nimme Luiertas Zwart

  Uit voorraad leverbaar

  69,99

  69,95

 • Quick view Koelstra Bine Verzorgingstas

  Koelstra Bine Luiertas

  Beperkte voorraad
  49,99
 • Quick view Koelstra Nimme Verzorgingstas

  Koelstra Nimme Luiertas Denim

  Uit voorraad leverbaar
  69,95
4 Resultaten

Voordelig een Koelstra luiertas kopen

 

Van alle gemakken voorzien met de stoere spullen van Koelstra
Koelstra is het stoere en betrouwbare merk van kinderwagens, buggy's en vele accessoires die qua ontwerp allemaal bij elkaar aansluiten. Alle producten van Koelstra zijn duurzaam, zodat je er lang van kunt genieten. Babypark heeft onder meer handige Koelstra luiertassen in het assortiment. Bekijk rustig wat de mogelijkheden zijn van de tassen, die strak zijn van ontwerp maar opvallen door slimme details.

Prachtig en functioneel design
Als je online een kijkje neemt bij de Koelstra tassen, dan zul je meteen opmerken dat het hier niet gaat om een eenvoudige luiertas. De tassen zijn prachtig van ontwerp en voorzien van handige opbergvakken. Bovendien hebben ze vaak functionele extra's zoals een thermovak. De tassen zijn van hoogwaardige kwaliteit en mooi afgewerkt. Het wordt nog moeilijk om te kiezen uit een van de vele tinten!

Informatie over de details
Onder Productinformatie kun je voor elke Koelstra tas een opsomming vinden van de slimme extra snufjes en handige oplossingen die de luiertas je te bieden heeft. Als je van stoer, simpel en praktisch houdt, vind je vast een leuke aanbieding bij de Koelstra luiertassen!