Voordelig een Koelstra luiertas kopen

 

Van alle gemakken voorzien met de stoere spullen van Koelstra
Koelstra is het stoere en betrouwbare merk van kinderwagens, buggy's en vele accessoires die qua ontwerp allemaal bij elkaar aansluiten. Alle producten van Koelstra zijn duurzaam, zodat je er lang van kunt genieten. Babypark heeft onder meer handige Koelstra luiertassen in het assortiment. Bekijk rustig wat de mogelijkheden zijn van de tassen, die strak zijn van ontwerp maar opvallen door slimme details.

Prachtig en functioneel design
Als je online een kijkje neemt bij de Koelstra tassen, dan zul je meteen opmerken dat het hier niet gaat om een eenvoudige luiertas. De tassen zijn prachtig van ontwerp en voorzien van handige opbergvakken. Bovendien hebben ze vaak functionele extra's zoals een thermovak. De tassen zijn van hoogwaardige kwaliteit en mooi afgewerkt. Het wordt nog moeilijk om te kiezen uit een van de vele tinten!

Informatie over de details
Onder Productinformatie kun je voor elke Koelstra tas een opsomming vinden van de slimme extra snufjes en handige oplossingen die de luiertas je te bieden heeft. Als je van stoer, simpel en praktisch houdt, vind je vast een leuke aanbieding bij de Koelstra luiertassen!

Lees meer...
3 Resultaten
 • Quick view

  Koelstra Bine Luiertas

  Met de Koelstra Bine luiertas ben je van alle gemakken voorzien wanneer je met de Koelstra kinderwagen op pad gaat. De tas beschikt over handige opbergvakken en wordt geleverd inclusief verschoningsmatje.
  55,07
 • Quick view

  Koelstra Bergen Luiertas Rugzak Zwart

  Met de Koelstra Bergen Rugzak Zwart ga je stijlvol op pad met je kindje. De tas heeft een hoofdvak en handig voorvakje die je kunt sluiten met een rits. Verder is de rugtas gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  69,99

  54,95

 • Quick view

  Koelstra Nenne Luiertas Grijs

  De Koelstra Nenne Luiertas Grijs heeft veel opbergmogelijkheden en heeft een afneembaar draaghengsel zodat je de luiertas op verschillende manieren kunt gebruiken, afhankelijk van de situatie van die dag.

  54,99

  43,26

3 Resultaten
Trustpilot