Little Company tassen

Vervoer de verzorgingsspullen voor je kindje in een mooie en handige Little Company tas. Op deze pagina vind je ons complete assortiment Little Company tassen, beautycases en etuis. Deze items zijn stuk voor stuk ontworpen om jou zoveel mogelijk werk uit handen te nemen en het leven met je kindje zo praktisch mogelijk te maken. Lees meer...

Little Company etuis

Een Little Company etui is een kleine Little Company tas voor het opbergen van kleine verzorgingsspulletjes. Dankzij een speciale kliksluiting maak je het Little Company etui gemakkelijk vast aan een andere tas. Zo neem je het etui heel handig met je mee. In bijna elk Little Company etui zit een billendoekjesdispenser en opbergvakjes voor bijvoorbeeld luiers.

Little Company beautycases

Een Little Company beautycase is ook heel handig. In de ruime opbergvakken van een beautycase kun je heel wat verzorgingsproducten kwijt. Koop vandaag nog een Little Company etui of beautycase online via onze webshop en maak gebruik van onze aantrekkelijke bezorgservice!Lees minder...
13 Resultaten
 • Quick view

  Little Company Lynn Etui Marine

  De Little Company Lynn Etui Marine is erg handig voor onderweg dankzij het formaat. Het etui is gemaakt van stevig PU leer en beschikt over click sluiting, waardoor deze gemakkelijk te bevestigen is aan je tas.

  12,99

  9,09

 • Quick view

  Little Company Anne Perfo Rugtas

  Met de Little Company Anne Perfo Rugtas heeft je kindje al zijn of haar spulletjes bij de hand! De ruime rugzak is voorzien van een ritssluiting en een handig voorvakje. De schouderbanden kunnen worden versteld.

  Normale prijs: 31,99

  Special Price 29,99

 • Quick view

  Little Company Emily Beautycase Zwart

  De Little Company Emily Beautycase Zwart beschikt over twee opbergvakken waar je al je benodigdheden in kwijt kunt. Het heeft een stevig handvat, is gemaakt van stevig PU leer en is ideaal voor onderweg.
  17,99
 • Quick view

  Little Company Lynn Etui Cognac

  De Little Company Lynn Etui Cognac is erg handig voor onderweg dankzij het formaat. Het etui is gemaakt van stevig PU leer en beschikt over click sluiting, waardoor deze gemakkelijk te bevestigen is aan je tas.
  12,99
 • Quick view

  Little Company Emily Beautycase Cognac

  De Little Company Emily Beautycase Cognac beschikt over twee opbergvakken waar je al je benodigdheden in kwijt kunt. Het heeft een stevig handvat, is gemaakt van stevig PU leer en is ideaal voor onderweg.
  17,99
 • Quick view

  Little Company Bo Perfo Toilettas

  Deze Little Company Bo Perfo Toilettas is erg handig wanneer je de kleine verzorgingsspulletjes van je kindje mee wilt nemen. De toilettas heeft een stijlvoll ontwerp en is voorzien van een handige ritssluiting.
  17,99
 • Quick view

  Little Company Lynn Etui Zwart

  De Little Company Lynn Etui Zwart is erg handig voor onderweg dankzij het formaat. Het etui is gemaakt van stevig PU leer en beschikt over click sluiting, waardoor deze gemakkelijk te bevestigen is aan je tas.
  12,99
 • Quick view

  Little Company Mika Knit Rugtas Mint

  Met de Little Company Mika Knit Rugtas Mint heeft je kindje al zijn of haar spulletjes bij de hand! De ruime rugzak is voorzien van een ritssluiting en een handig voorvakje. De schouderbanden kunnen worden versteld.

  39,99

  29,99

 • Quick view

  Little Company Bo Knit Toilettas Mint

  Deze Little Company Bo Knit Toilettas Mint is erg handig wanneer je de kleine verzorgingsspulletjes van je kindje mee wilt nemen. De toilettas heeft een stijlvoll ontwerp en is voorzien van een handige ritssluiting.
  17,99
 • Quick view

  Little Company Emily Beautycase Marine

  De Little Company Emily Beautycase Marine beschikt over twee opbergvakken waar je al je benodigdheden in kwijt kunt. Het heeft een stevig handvat, is gemaakt van stevig PU leer en is ideaal voor onderweg.

  17,99

  12,59

 • Quick view

  Little Company Mika Quilted Rugtas Blauw

  Met de Little Company Mika Quilted Rugtas Blauw heeft je kindje al zijn of haar spulletjes bij de hand! De ruime rugzak is voorzien van een ritssluiting en een handig voorvakje. De schouderbanden kunnen worden versteld.

  39,99

  29,99

 • Quick view

  Little Company Bo Quilted Toilettas Blauw

  Deze Little Company Bo Quilted Toilettas Blauw is erg handig wanneer je de kleine verzorgingsspulletjes van je kindje mee wilt nemen. De toilettas heeft een stijlvoll ontwerp en is voorzien van een handige ritssluiting.
  17,99
 • Quick view

  Little Company Rugtas

  Met de Little Company Rugtas heeft je kindje al zijn of haar spulletjes bij de hand! De ruime rugzak is voorzien van een ritssluiting en een handig voorvakje. De schouderbanden kunnen worden versteld.

  39,99

  29,99

13 Resultaten