Mozz Bags tassen

Een Mozz Bags luiertas is ideaal als je met je kindje op pad gaat. Zo’n tas is speciaal gemaakt voor het vervoeren van de verzorgingsspullen voor je kindje, zoals luiers, billendoekjes, flesjes, speentjes en hydrofiele doeken. Mozz Bags tassen zijn gemaakt van echt leer, waardoor deze heel stevig zijn en lang mooi blijven. Op deze pagina vind je ons complete assortiment Mozz Bags tassen. Al deze tassen zien er stuk voor stuk heel stijlvol uit.

Lees meer...

De voordelen van een Mozz Bags tas

Bij de aankoop van een Mozz Bags luiertas zit in de meeste gevallen een verschoningsmatje inbegrepen. Dankzij een verschoningsmatje kun je je kindje overal verschonen, waar je ook bent. Een Mozz Bags tas bestaat uit meerdere vakjes, zodat je de spulletjes voor je kindje apart kunt opbergen. Het is bijvoorbeeld fijn om de fles of beker van je kindje gescheiden op te bergen. Mocht de fles lekken, dan worden andere dingen minder snel nat. Verder is het natuurlijk ook fijn om bijvoorbeeld een vies doekje even in een apart vakje te kunnen stoppen. Veel Mozz Bags tassen bevatten maar liefst acht verschillende vakjes. Vaak bevat een tas van Mozz Bag een verstelbare schouderband. Je kunt zelf kiezen of je de tas met of zonder schouderband gebruikt.

Over Mozz Bags

Mozz Bags is een merk van kwalitatief goede tassen die heel duurzaam zijn. De tassen zijn ook gemaakt van gevoel voor stijl. Met een tas van Mozz Bag wil je gezien worden! De Mozz Bags tas van jouw wensen bestel je snel en eenvoudig online via onze webshop. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis, zodat je meteen van je aankoop kunt genieten. Bij Babypark profiteer je ook van de Laagste Prijsgarantie, waardoor je zeker weet dat je nooit teveel betaalt.

Lees minder...
14 Resultaten
 • Quick view

  Mozz Bags Momsbag Snake Luiertas

  Deze Mozz Bags Momsbag Snake Luiertas is van alle gemakken voorzien en ruim genoeg voor al de spulletjes van jou en je kindje. Voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
 • Quick view

  Mozz Bags Momsbag Luiertas

  Deze Mozz Bags Momsbag Luiertas is van alle gemakken voorzien en ruim genoeg voor al de spulletjes van jou en je kindje. Voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
 • Quick view

  Mozz Bags Beloved Luiertas Rugzak

  Met de Mozz Bags Beloved Rugtas ga je stijlvol op pad met je kindje. De tas heeft een hoofdvak en handig voorvakje die je kunt sluiten met een rits. Verder is de rugtas gemaakt van hoogwaardig materiaal.
 • Quick view

  Mozz Bags Simply Small Luiertas

  Met de Mozz Bags Simply Small Luiertas ga je stijlvol op pad met je kindje. De luiertas is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over diverse opbergvakken, ideaal voor al de verzorgingsspulletjes.
 • Quick view

  Mozz Bags Beloved Blaze Luiertas

  De Mozz Bags Beloved Blaze Luiertas is een echte musthave. Met deze verzorgingstas kan je alles meenemen voor jou en je kindje. De stijlvolle tas wordt geleverd met schouderband en verschoningsmatje.
 • Quick view

  Mozz Bags Beautiful Luiertas Rugzak

  Met de Mozz Bags Beautiful Rugtas ga je stijlvol op pad met je kindje. De tas heeft een hoofdvak en handig voorvakje die je kunt sluiten met een rits. Verder is de rugtas gemaakt van hoogwaardig materiaal.
 • Quick view

  Mozz Bags Lovely Large Luiertas

  Met de Mozz Bags Lovely Large Luiertas ga je stijlvol op pad met je kindje. De luiertas is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over diverse opbergvakken, ideaal voor al de verzorgingsspulletjes.
 • Quick view

  Mozz Bags Cute Catch Luiertas

  Met de Mozz Bags Cute Catch Luiertas ga je stijlvol op pad met je kindje. De luiertas is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over diverse opbergvakken, ideaal voor al de verzorgingsspulletjes.
 • Quick view

  Mozz Bags Wild Ones Luiertas Black Zebra

  De Mozz Bags Wild Ones Luiertas Black Zebra is een echte musthave. Met deze verzorgingstas kan je alles meenemen voor jou en je kindje. De stijlvolle tas wordt geleverd met schouderband en verschoningsmatje.

  139,95

  111,96

 • Quick view

  Mozz Bags Easy Elegant Luiertas

  Met de Mozz Bags Easy Elegant Luiertas ga je stijlvol op pad met je kindje. De luiertas is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over diverse opbergvakken, ideaal voor al de verzorgingsspulletjes.
 • Quick view

  Mozz Bags Wild Ones Luiertas Cognac Jaguar

  De Mozz Bags Wild Ones Luiertas Cognac Jaguar is een echte musthave. Met deze verzorgingstas kan je alles meenemen voor jou en je kindje. De stijlvolle tas wordt geleverd met schouderband en verschoningsmatje.

  139,95

  111,96

 • Quick view

  Mozz Bags Wild Ones Luiertas Black Dots Reverse

  De Mozz Bags Wild Ones Luiertas Black Dots Reverse is een echte musthave. Met deze verzorgingstas kan je alles meenemen voor jou en je kindje. De stijlvolle tas wordt geleverd met schouderband en verschoningsmatje.

  139,95

  111,96

 • Quick view

  Mozz Bags Pretty Pocket Luiertas Cognac

  Met de Mozz Bags Pretty Pocket Luiertas Cognac ga je stijlvol op pad met je kindje. De luiertas is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over diverse opbergvakken, ideaal voor al de verzorgingsspulletjes.

  169,95

  135,96

 • Quick view

  Mozz Bags Wild Ones Luiertas Black Dots

  De Mozz Bags Wild Ones Luiertas Black Dots is een echte musthave. Met deze verzorgingstas kan je alles meenemen voor jou en je kindje. De stijlvolle tas wordt geleverd met schouderband en verschoningsmatje.

  139,95

  111,96

14 Resultaten
Trustpilot