Poetreekids tassen

Zoek een handige Poetreekids tas uit waarin jij jouw spulletjes op een fijne en praktische manier opbergt. Op deze pagina tref je ons complete assortiment Poetreekids tassen aan. Al deze tassen bestel je snel en gemakkelijk online via onze webshop. Wij bezorgen je aankoop bij je thuis. Lees meer...

Poetreekids tassen voor toiletspullen

Een Poetreekids tas voor toiletspullen is een handig alternatief voor een verzorgingstas. Ook in onze Poetreekids tassen voor toiletspullen kun je luiers en bijvoorbeeld de speen van je kindje kwijt. Ideaal als je geen complete verzorgingstas wilt meenemen! Poetreekids tassen voor toiletspullen zijn ook handig om op de commode te leggen.

Over Poetreekids

Poetreekids is een echt Hollands merk van textielproducten en andere items voor baby’s. De naam Poetreekids is met zorg uitgekozen. ‘Poetree’ is een samenvoeging van de Engelse woorden poem (gedicht) en tree (boom). Deze boom is ook verwerkt in het logo van Poetreekids.Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Poetree Kids Chevron Toilettas

  De Poetree Kids Chevron Toilettas is handig wanneer je de kleine verzorgingsspulletjes van je kindje wilt meenemen. De toilettas is voorzien van een stijlvol design en ritssluiting aan de bovenkant.
  34,95
 • Quick view

  Poetree Kids Chevron Verzorgingstas Denim Blue

  De Poetree Kids Chevron Verzorgingstas Denim Blue is een musthave voor iedere moeder. Met deze tas kan je alles meenemen voor jou en je kindje. Verder is de tas leuk te combineren met andere producten van Poetree.
  64,95
2 Resultaten