Babylonia Voedingskussen

 

Geef jezelf optimaal comfort tijdens en na de zwangerschap. Koop een heerlijk zacht voedingskussen van Babylonia. Op deze pagina vind je ons complete assortiment Babylonia voedingskussens.

Lees meer...

 

Multifunctioneel

Een Babylonia voedingskussen is ideaal om te gebruiken bij het voeden van je kindje. Je arm wordt minder snel moe en het gewicht van je kindje voelt minder zwaar aan. Ook voor je kindje is het kussen heel fijn. De kleine ligt met het hoofdje op het kussen. Verder is een Babylonia voedingskussen ook heel fijn tijdens de zwangerschap. Het kussen kan je extra ondersteuning geven, bijvoorbeeld in bed.

 

Een Babylonia voedingskussen bestellen

Het Babylonia voedingskussen van jouw wensen kun je online bestellen via onze webshop. Je ontvangt je bestelling dan in no time bij je thuis. Als je vandaag vóór 20.00 het kussen online bestelt en betaalt, krijg je het in de regel al de volgende dag bij je thuis bezorgd, enkele uitzonderingen daargelaten.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Babylonia Form Fix Cover

  Deze zachte Babylonia Form Fix Cover pimpt jou voedingskussen op met een hip kleurtje. De hoes is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal en is gemakkelijk wasbaar in de wasmachine.
  21,50
 • Quick view

  Babylonia Form Fix Voedingskussen

  Handig voedingskussen met luchtgevulde bolletjes die niet platgedrukt kunnen worden.
  48,50
 • Quick view

  Babylonia Sit Fix Cover

  Deze zachte Babylonia Sit Fix Cover maakt van jouw voedingskussen een handig poefje. De hoes is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal en is gemakkelijk wasbaar in de wasmachine.
  14,99
3 Resultaten